Szerintetek melyik a legjobb mentolos cigi? Árakat is írjatok
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 18:59
2/8 A kérdező kommentje:
Antidohányosok kérem ne válaszoljanak! Vagy ha írnak is megkérném őket, hogy rendesen. Köszönöm!
2012. szept. 12. 19:12
3/8 anonim válasza:
Sötét zöld pall mall. 700ft körül van.
4/8 anonim válasza:
van az 750 v meg tobb am sztem fekete dunhill switch csak sajna 800 penz:/
5/8 anonim válasza:
már camelből is van switch és nem szeretem a mentolos cigit de ez tényleg ízlik. Teljesen mint a világoskék winterfresh rágó,olyan íze van:) És 730 ft.
nem ezt szívom,de párom vett és jó cigi.
7/8 anonim válasza:
A dunhill switch (fekete-kék) nagyon jó, sajna tényleg 800 Ft. Én már alig szívok normál cigit, négy hónapja vettem egy elektromos cigit, magam keverem a folyadékot hozzá, olyan erősre és olyan mentolosra, amilyenre éppen akarom! Néha azért elszívok egy pár szál switchet mellé.
8/8 anonim válasza:
a camel és a dunhill switch szerintem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!