Cigitöltéshez milyen hüvelyt+dohányt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Nekem a sophiane hüvelyt és a piros tilbury dohányt ajánlotta egy ismerősöm, de fogalmam sincs, hogy ez jó-e. Még sosem töltöttem cigit, most szeretnék először, mert olcsóbban jövök ki vele.
Eddig sárga Bondot szívtam, ha ez számít valamit...
2012. szept. 12. 10:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem a sophiane hüvely az jó lesz, de a cigitöltést k*rvára meg fogod utálni. Én is csináltam, de b*zdmeg annyi munka hogy inkább megveszem a boltban. A dohányról annyit, hogy a legolcsóbbat vedd, mert ettől a sz*rakodástól rohadt ideges leszel.:D
2/5 anonim válasza:
Kék Drum szerintem a legjobb kapható dohány erre. Hüvelynél arra figyelj, hogy lehetőleg ne kartonpapírból legyen :)
3/5 anonim válasza:
Én kék Golden Gate dohányt töltöttem kék Golden Gate hüvelybe. Én szerettem. :)
4/5 anonim válasza:
Barna sophiane hüvely, kék sophiane dohány..
A kék golden gate hüvely is elég jó, meg a szürke LD dohány(bár az nagyobbra van vágva mint a szofi, nekem úgy tűnik gyorsabban ég, de viszont könnyebb kiszámolni hogy mennyit tegyél a töltőbe)
Én kék Bondot szívtam előtte.
5/5 anonim válasza:
A töltőtől függ nagy mértékben h mennyire fogsz szeretni cigit tölteni:D nekem Korona cigitöltőm van korona hüvellyel és Sopianae dohány megy bele ezzel a töltővel nagyon nehéz tölteni ezt nem javaslom de van olyan töltő is amivel egyszerűbb sokkal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!