Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ngayon nagy bajban vagyok! Én...

Ngayon nagy bajban vagyok! Én meg az ucsitesóm nyaraltunk mamánál, cigiztünk, és valahogy elhagytunk egy gyujtót, mama meg megtalálta. Az unonatesómat felpofozták, de nagyon félek hogy velem mi lesz?

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván valami hasonló. Ha ahhoz eléggé felnőttnek érezted magad, hogy titokban cigizz, akkor miért nem tudsz olyankor is felnőttként viselkedni, amikor vállalni kell a következményeket?
2012. szept. 2. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
nem lesz semmi felpofoznak max ha megtudják te is benne voltál és megszidnak és ezentúl jóban figyelnek rád remélem.
2012. szept. 2. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
ó hát tudod, ez csak ilyen kis rosszalkodás volt, hogy na titokba cigi, semmi komoly, hogy itt most függők vagyunk vagy ilyesmi
2012. szept. 2. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Aki felpofozta az nem volt fiatal vagy csak nem emlékszik rá. amúgy egy öngyújtó mit bizonyít? Találhattátok is valahol, de más célra is jó, nem csak dohányzásra.
2012. szept. 3. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
jaj, nagyon nagy dolog 1-2 pofon. nem fogsz belehalni, nem vagytok porcelánból, nem?
2012. szept. 4. 03:12
 6/6 xperialaci ***** válasza:
besz*ptad
2012. szept. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!