Mama daganatos volt, egy perc kérlek? 11/l
Figyelt kérdés
Szóval volt PET vizsgálat és azóta nyomást érez a fejébe kicsit vagy mintha megtelt volnaigen megtelt ezt mondta, ez a jó szó.És a múltkori PET vizsgálat után nem érezte.Újabb daganat van neki?:((((((((:(((((((((( :-(((((2011. jan. 21. 19:00
1/5 anonim válasza:
Szia,ezt mi nem tudhatjuk,mit mutat a vizsgálat?Nagyon szorítok,hogy ne egy újabb daganat legyen!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ még nem kaptuk meg csak félek :(
2011. jan. 21. 19:19
3/5 anonim válasza:
Szia,megvan már a lelet?Mi van mamáddal?Remélem és kívánom a legjobbakat!
4/5 A kérdező kommentje:
Szia,hát nagyon nagy a baj :(((
Találtak 3-at egyet a tüdőnél 1-et a vastagbélnél és 1-et a koponyán megint.:'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
2011. jan. 25. 14:53
5/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,én is tudom min mész keresztül,édesapám hunyt el rákban.És mit mondanak a dokik?Mamád mennyi idős?Most a nagybátyám rákos,neki vastagbél rákja van máj,gyomor,mellhártya és szívburok áttéttel.A mája már alig működik.A dokik lemondtak róla,de ő annyira erős minden héten kétszer kap kemót,egy általánosat és egyet meg közvetlenül a májába fecskendezve,szegény állandóan rosszul van,de olyan erős,hogy ezt nem gondoltuk róla.Legutóbb azt mondta a doki,hogy ha ennyire nagy ereje van,akkor lehet,hogy két évig odajár hozzá,de meg fog gyógyulni.Hát lehet,hogy csak bátorításként mondja,de én szorítok neki és a te mamádnak is.Ha beszélgetni szeretnél és egy kis vigasztalásra,bátorításra vágysz,írj nyugodtan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!