Szerintetek igénytelenség a dohányzás?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 16:52
3/12 anonim válasza:
Nem, csak egy igen szar függőség.
4/12 anonim válasza:
szerintem akkor igénytelenség,ha az illető cigire költ naponta majd 10 eurót,ruhái meg szakadtak
5/12 anonim válasza:
Hogyne volna az.
Gusztustalan lehet az illető szájürege,fogazata,szervezete.
Büdös lehet a lehellete,az undorító köhögéseket meg ne is említsük...
Szóval ma már ciki a cigi!
6/12 anonim válasza:
Ha minőségi cigit szívsz, és módjával, akkor nem igénytelenség.
Akkor igénytelenség, ha az illető maga is egy ápolatlan ember,akinek mindig cigi lóg a szájából :)
7/12 anonim válasza:
Valakinek jól áll. Gondolj csak a retro időkre (igen tudom, hogy most már nem az van), sok hírességet el sem lehetett képzelni cigi nélkül.
Aki megválogatja, hogy milyen cigit szív, milyen társaságban és nem költ rá túl sokat, annál semmi probléma nincs a dohányzással szerintem.
8/12 anonim válasza:
attól még lehet valaki jó ember, hogy cigizik
9/12 anonim válasza:
Nem.Csak akkor,hogyha az ember nem foglalkozik vele,olyan szagúak lesznek a ruhái,a keze,a haja,mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!