Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet valahol kapni BlackStone...

Lehet valahol kapni BlackStone cherry cigarettát?

Figyelt kérdés
Nem rendelni szeretnék! Úgy hallottam árulnak itt is! Szegeden keresném ha van.
2009. júl. 27. 16:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én ebből sajnos kimaradok...:( kosztümöt készítek, és még így sem biztos hogy elég lesz a pénz. De remélem ti sikerrel jártok!:)
2011. márc. 30. 18:17
 12/17 anonim válasza:
én már szívtam (: egy dobozban egyébként csak 4 szál van, de az élmény maga hatalmas (: télen szívtam utoljára, ugyanis Romániából kaptam egy barátnőmtől :) nem olcsó, de azért a hatás jó..(: bár egy Nana-feelingelt cigarettát jobban fogadtam volna, mint ízesített szivarkát...:) így is jó volt ;) aki hozzá tud jutni, csak ajánlani tudom!
2011. máj. 13. 20:31
 13/17 csibriks válasza:

Hello azon a külföldi oldalon találtam én is. Érdekelne, hogy rendeltetek onnan és hogy rendben megérkezett a csomag, meg hogy volt-e egyéb plussz költsége neki. Ha valaki tudna magyarországon is lekötelezne ha írna hogy hol és mennyiért. Hallottam, hogy az árkádban meg a mamutban is láttak már ilyet. Arról is várok információkat.

Előre is köszönöm.

2011. jún. 20. 09:55
 14/17 anonim válasza:
Állítólag az Árkádban kapni lehet, még Seven stars is volt,érdemes elmenni, nagy rájuk a kereslet :D Oh, én egyszer találkoztam auchanban is vele :D
2011. júl. 22. 21:03
 15/17 jonathan01 válasza:
hello en romaniaban lakok salontan es az egyik uzletben arulnak black stone-t
2011. dec. 21. 15:01
 16/17 papannon válasza:
Kedves kérdező, neharagudj, hogy belekontárkodok a kérdésedbe, de muszáj feltennem a kérdést, nem tudtok srácok mondani vmi up to date adatot? :) mert a legutobbi hozzászolás is abbol a korbol jött mikor még nem volt dohánybolt :) segitségeteket köszönöm
2015. júl. 29. 13:06
 17/17 Lord Barrier válasza:

Sziasztok !

Engem is érdekelne ez a dolog.

nyilván nem lesz túl könnyű megoldani ha több ember összefog, de úgy gondolom, ha mindenki egyet ért meg tudjuk oldani. Mivel a bejegyzés régi, és mint előző hozzászólásokban is felmerült a ND kérdése, ez kicsit lehet megnehezíti a hazai forgalmazóktól való vásárlást. Ha valakinek van komolyabb elhatározása írjatok az e-mail címemre : mathyzeus@windowslive.com

2015. okt. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!