Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet valahol kapni BlackStone...

Lehet valahol kapni BlackStone cherry cigarettát?

Figyelt kérdés
Nem rendelni szeretnék! Úgy hallottam árulnak itt is! Szegeden keresném ha van.
2009. júl. 27. 16:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... azt ne mondd, hog Nana fan vagy;)

Amúgy úgy tudom, Magyarországon nem lehet kapni, pedig én is kipróbálnám:( Amúgy ez asszem nem is cigi, hanem szivar.

Ha valahol mégis találsz, akkor szólj nekem lécci:)

2009. júl. 28. 11:32
 2/17 anonim ***** válasza:
3%
A Black Stone Cherry egy együttes. :D
2009. júl. 28. 21:14
 3/17 A kérdező kommentje:

Tudom hogy együttes, de van szivarkában is XD

Első válaszolónak: igen szeretem a Nanát:) És nem szivar, hanem szivarka:D (bár ezt írtam de nem baj xD) A barátom azt mondta hogy van...a kárász utcán árunak valahol. Nem tuti (énszerintem) de érdemes megnézni:D

2009. aug. 4. 14:09
 4/17 anonim válasza:
Sajnos nem lehet kapni. Majd ha lesz egy cég aki importálja és kifizeti rá a jövedéki adót akkor lesz majd. Ha megy kis ismerősöd külföldre érdeklődd meg mert ha jól tudom Szlovákiában, Ausztriában, Németországban, Angliában lehet kapni, vámmentesen 5 dobozzal lehet behozni.
2010. jan. 21. 15:51
 5/17 anonim válasza:

A mammuth 2-ben, van egy szivarbolt (azt hiszem CigarShop) néven üzemel, 1-2 éve lehetett kapni, tegnap email-eztem velük, most elvileg nem árulnak Black Stone-t. Viszont ha valaki arra jár, érdemes benézni, és megkérdezni. Amerikai webshopokból is lehet rendelni, csak általában Magyarországra nem szállítanak(ugyanis a csomagok 30%-a elveszik, ergo feketelistán vagyunk), viszont az üzemeltetőt meglehet kérni, hogy ajándék küldeményként adja fel, így még a vámon is át lehet hozni...habár a szállítási költség min. 1500 Ft(de megéri :D)

off- Nana rulez :)

2010. máj. 27. 19:42
 6/17 anonim válasza:
Amerikából 1500? 10 000Ft-nál kezdődnek a csomagok...
2010. aug. 22. 16:40
 7/17 anonim válasza:

[link] Ezen az oldalon 18.5 USD (mai árfolyamon ez kb.4300 Ft) 10 doboz Black Stone szivarka(1 dobozban 20 szál található). A szállítási költség "International Priority Shipping" -el 15.26 USD (3500 FT). Így 7800 Ft-ból kijön 10 doboz ...csöppet drága. Az 1500 amúgy közelebb volt mint a 10.000 ...

Vámról nem tudok sokat mondani, de vszeg hogyha mevámolják, akkor is 10K alatt lesz a végösszeg. Persze, ha lehet kapni a környező országokban, akkor jobban megéri egy ismerőssel hozatni :)

2010. szept. 12. 13:32
 8/17 anonim válasza:
Ha valaki akar hozatni fogjunk össze, aztán a végére megfelezzük a pk-t. Egyedül nem éri meg rendelni...
2010. szept. 13. 15:37
 9/17 anonim válasza:
Én benne vagyok :)
2010. szept. 13. 17:41
 10/17 Kyuubi1992 válasza:
Helló, ha még áll az ötletetek, akk abban én is szívesen benne lennék...!
2011. jan. 31. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!