Ti hány éves korotok óta cigiztek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 20:40
11/25 anonim válasza:
45 vagyok, és még nem kezdtem el, és a következő 60 évre még nem is tervezem, aztán meglátjuk.
12/25 anonim válasza:
13 Vagyok nem cigizem, nem is tervezek.
13/25 anonim válasza:
13 évesen bebaszna ha cigiznél bässzameg!
14/25 anonim válasza:
Egyébként ismerek egy gyereket, aki 8 éves, és az anyja hagyja, hogy egyedül jöjjön haza... Mit mondjak, 12-14 élvesek is így kóricálnak, és adják neki a cigit... Mondjuk nem beszéltem még vele, de eleget láttam...:(
15/25 anonim válasza:
A cigi megállít a növekedésben?
17/25 anonim válasza:
16-7
De nem rendszeresen. Ha volt pénzem akkor vettem, ínségesebb időben meg nem. A napi átlag is ennek függvényében változott. 2-3-tól 7-8 szálig.
19f
18/25 anonim válasza:
14 kb. Ha van pénzem veszek, ha nincs, akkor nem. Nálam ez inkább csak ilyen társasági szokás, nem igazán vagyok rászokva, egyedül ritkán szívok.
20/25 anonim válasza:
kb. 11-12 éves koromban kezdtem, fél év után végre meg is mutatta valaki, hogy kell letüdőzni :) Addig csak pöfékeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!