A cigitől tényleg kisebb lesz a farkad?
Figyelt kérdés
Még régebben halottam... Igaz?2009. júl. 26. 20:33
1/8 anonim válasza:
Hát ha fiatal korban kezded el amikor még növésben vagy akkor igen tehát ott is megállhat a fejlődés de ha felnőtt vagy akkor természetesen nem. Szóval ha már megállt a fejlősében akkor a cigitől nem lesz kisebb.
2/8 anonim válasza:
Az nem, csak az életed.
Amúgy csökken a teljesítőképesség és a temékenység, mert a spermiumokra nagyon káros. (mint az egész szervezetre kb)
De a hímvessző nem lesz kisebb tőle tudtommal...
3/8 anonim válasza:
Első vagyok szóval kisebb nem lesz csak nem biztos hogy eléri azt a szintet ami dohányzás nélkül elérne.
4/8 anonim válasza:
Mivel roncsolja a szervezeted és a vérkeringésed az erekciód nehezebb lesz előidézni és megtartani. Azt is el tudom képzelni, hogy erektált állapotban kisebb lesz, mert más mennyiségben és erővel kerül bele a vér.
5/8 A kérdező kommentje:
jó én nem dohányzom :D kösz csak kiváncsi voltam... már láttam 8 éves gyereket cigit szívnielég nagy rutinnal...
2009. júl. 26. 21:10
6/8 anonim válasza:
elmondom, hogy jártam egy sráccal, aki kb 10 éves kora óta cigizett, és olyan kicsi volt a pénisze, mint egy kisgyereknek. Volt ám meglepődés, nem is mert sexelni. Viszont a párom 11 éves kora óta cigizik, napi 1-2 dobozzal is, viszont neki 20-22 cm, és mindig feláll, amikor kell, sőt, még akkor is, amikor nem XD
7/8 anonim válasza:
előző vagyok
a sex időtartamával sincs baj, teljesen jól működik, 1-1,5 órát is bírja! Szóval ez a dolog emberfüggő szerintem.
8/8 anonim válasza:
az én barátom kb 13 éves kora óta cigizik, és nagy farka van, és az erekcióval sincsenek semmi problémái, és a szex időtartama is teljesen kielégító.
spermái állapotát még nemtudom, majd eccer azis kiderül..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!