Mikor és hogyan szoktatok rá a dohányzásra?
15 évesen. Nem tudom igazából, hogy miért, valahogy akkor bejött nekem ez a "szertartás" a cigarettával, meg hogy utánzom a "nagyokat". Unokatesóm cigizett és tőle kértem először, de eleinte nem is tüdőztem le, csak aztán rájöttem, hogyan kell. De emlékszem, régen egy doboz cigi elég volt egy hétig. Aztán sajnos ez már nem így volt.
20 éves voltam, amikor szültem, terhesen nem dohányoztam, de aztán amikor már nem szoptattam, sajnos visszaszoktam :S Ezt mondjuk sajnálom... Az meg úgy volt, hogy amikor először elmentem haverokkal gyerek nélkül beülni valahová dumálni, meginni egy sört, akkor mondom ááá adjon valaki egy szál cigit, csak úgy nosztalgiából - na hát ezt nem kellett volna. Aztán persze pikk pakk vissza is szoktam. Mostmár jó lenne leszokni, de most meg ősztől kezdem az egyetemet, ami nem a legalkalmasabb terep a leszokásra.
13 és fél évesen szívtam az első szálat azóta heti 1doboz
megy el mióta középsuliba 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!