Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mikor és hogyan szoktatok rá...

Mikor és hogyan szoktatok rá a dohányzásra?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

15 évesen. Nem tudom igazából, hogy miért, valahogy akkor bejött nekem ez a "szertartás" a cigarettával, meg hogy utánzom a "nagyokat". Unokatesóm cigizett és tőle kértem először, de eleinte nem is tüdőztem le, csak aztán rájöttem, hogyan kell. De emlékszem, régen egy doboz cigi elég volt egy hétig. Aztán sajnos ez már nem így volt.

20 éves voltam, amikor szültem, terhesen nem dohányoztam, de aztán amikor már nem szoptattam, sajnos visszaszoktam :S Ezt mondjuk sajnálom... Az meg úgy volt, hogy amikor először elmentem haverokkal gyerek nélkül beülni valahová dumálni, meginni egy sört, akkor mondom ááá adjon valaki egy szál cigit, csak úgy nosztalgiából - na hát ezt nem kellett volna. Aztán persze pikk pakk vissza is szoktam. Mostmár jó lenne leszokni, de most meg ősztől kezdem az egyetemet, ami nem a legalkalmasabb terep a leszokásra.

2009. júl. 27. 09:13
 12/14 anonim válasza:
szégyenemre 12 és fél évesen 1 táborba kértem az ottani nagyobb fiúktól 1 dobozzal majd kipróbáltam...hát mondom egy próbálkozást megér aztán nem is volt ez olyan rossz gondolom magamba... de megmaradt 1 doboz mihez kezdjek vele? elpakoltam a bőröndömbe és szépen hazavittem. a tábor után szeptember második felében nyúltam hozzá újból 2 hetente 1 szál majd ez heti szintet váltott fel s most már sajnos napi adagra kényszerültem...így utólag már megbántam!!!
2009. júl. 27. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát én 13 éves koromban...Fokozatosan...Akkoriban még csak azért, hogy "hű de menő" legyek aztán meg már rászoktam...És a mai fiatalok 65%-a is így van ezzel, ha nem több...:S
2009. júl. 30. 00:53
 14/14 anonim válasza:

13 és fél évesen szívtam az első szálat azóta heti 1doboz

megy el mióta középsuliba 15/F

2009. szept. 5. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!