Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mikor és hogyan szoktatok rá...

Mikor és hogyan szoktatok rá a dohányzásra?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
egyetemen és folyamatosan:) először csak vizsgaidőszakban, aztán egyre többet és csak 2 év után ismertem be, hogy függő vagyok. most napi fél dobozzal szívok (Immár 8 éve) és képtelen vagyok letenni.
2009. júl. 23. 10:25
 2/14 anonim ***** válasza:
16 éves koromtól cigizek..az elején még nem is minden nap, és nagyon keveset néha-néha szívtam. aztán ahogy teltek az évek, egyre több és több lett a napi adagom. ma már ott tartok, hogy napi 10-13 szálat lazán elszívok..és képtelen vagyok letenni. :/ 24/L
2009. júl. 23. 11:10
 3/14 anonim válasza:
hát én ugy hogy haverokkal logtam aztán ök meg mindig szívták.Aztán kértemtölük 1-2 slukkot.aztán másnap már 1 szál.Azután már 3 aztán 4.nekem napi 4-5 szál elég de ha sátorozni megyek kb 1 boboz :s
2009. júl. 23. 11:51
 4/14 anonim válasza:
11:51-es válaszomhoz még annyi hogy 14/F
2009. júl. 23. 11:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Kb 13-14 évesen nagyon nagy lány akartam lenni (ezt már csak utólag látom be), és elkezdtem szívni azt a szart egy barátnőmmel. Dohányoztam vagy 12 évig, mire megjött az eszem és letettem. Azóta egy slukkot se, a szagától is undorodok.
2009. júl. 23. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Én 27 éves koromban szoktam rá..2 évig dohányoztam de most leszoktam,és nem hiányzik egyáltalán.
2009. júl. 23. 15:20
 7/14 anonim válasza:

13 voltam amikor az elsőt szívtam :) kicsit pisis, nah mindegy most se vagyok több. Aztán egy darabig nem aztán igen vagy két hónapig aztán nem most megint rászoktam tavasszal. És mostmár úgy napi 3-at szívok egyedül, meg barátnőkkel. Nem vagyok függő, meg vagyok nélküle, ha épp nincs.

15/lány

2009. júl. 23. 17:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte csak kocadohányos voltam, lent szívtam az egri fősuli udvarán, és mások kínáltak meg.

Aztán rájöttem, hogy megnyugtat ideiglenesen, ezert úgy két éve megvettem az első doboz cigit, a leggyengébb hegyi levegőt a Pall Mallból. Csak napi 3-4 szálat szívtam.

Ezután egyre erősödött a cigi utáni vágyam. Akaratgyenge vagyok, nem tudom letenni, fokozatosan feltornáztam a napi adagomat 10-15 db cigire. SZERETNÉM LETENNI! Büdös tőle a hajam, állandóan rágóznom kell, hogy ne árasszon a szám savanyú szagot, megöregedik a bőröm.

2009. júl. 24. 03:42
 9/14 anonim ***** válasza:
én 12 évesen kezdtem. elég szégyen, szégyellem is. akkoriban volt, hogy megromlott a szüleim házassága, és az engem is kikészített. csórtam cigit anyutól, elmentem, elszívtam, s nyugodtabban mentem vissza. akkoriban tényleg csak a feszültség levezetésére kellett, mert máshogy nem tudtam megoldani. mostmár azért szívom, mert rászoktam. a felvételi stressz is rátett egy lapáttal. szeptembertől meg majd az új suli miatt fogok dupla annyit szívni. nem vagyok rá büszke, de másra nincs időm, amivel levezethetném a felgyülemlett dühöt, fáradtságot, stresszt. 14/L.
2009. júl. 24. 20:35
 10/14 anonim ***** válasza:
én 15 évesen kezdtem,ahogy átkerűltem középsuliba.mindig jártam bnőimmel klotyóra,és cigiztek."kérsz egy slukkot?"hát miért is ne...és akkor már nem egy slukk,hanem egy szál,aztán kettő..szóval szép lassan.emlékszem milyen fursa volt megvenni magamnak az első doboz cigimet...eleinte sajnáltam is rá a pénzt..aztán már csak cigire megy el :s 20/L
2009. júl. 27. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!