Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigi után reszket a kezem...

A cigi után reszket a kezem és van amikor olyan roszul vagyok hogy hánytatnom kel magamat. Ez valami betegségnek a jele?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Mármint miután cigiztél? vannak akik érzékenyek a nikotinra és hánynak tőle. Ez hogy rosszul vagy tőle elég nyomós indok hogy ne gyújts rá többet.
2012. aug. 10. 20:03
 2/6 anonim válasza:
72%
Nikotin túladagolás, egyértelműen. Vegyél gyengébb cigit, pl. kék helyett világoskék, narancssárga, vagy bizonyos márkáknál a fehér (Marlboronál viszont nem). Inkább szokj le.
2012. aug. 10. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet vérnyomás is.
2012. aug. 10. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
1x valami piros cigiből 2 szálat szívtam el... Csikkről gyújtottam... Hánytam utána :D Sokkal jobb lett.
2012. aug. 10. 20:34
 5/6 anonim válasza:
54%
nem betegség csak egyszerűen nem birod a cigit, énis mikor nagyon akartam cigizni a barátokkal, míg szívtam minden rendbe volt, majd utána szédültem, de nekem nem kellett magam hánytatni mert fél órán belül hánytam is! Ami nem megy azt nem kell erőltetni
2012. aug. 11. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Örülj neki! A szervezeted védekezik a súlyos idegméreg ellen, amivel meg akarod mérgezni!!!
2012. aug. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!