Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyiket miért ajánljátok,...

Melyiket miért ajánljátok, mik a benyomásaitok a következő cigikről: West Ice, Lucky Strike?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 00:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
nyáron nincs jobb a west ice-nál szinte azt mondom hogy jé g van benne de kezd inkább világos zöld pall mall-el de inkább ne dohányozz csak ritkán napi 1-2 szálat
2009. júl. 21. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:

mindenképp gyenge cigivel kezdj, mert így nemszoksz rá annyira hamar és nemszívsz rögtön erős cigit.

de a west ice-tól ahogy olvasom mindnekinek lett vmi baja :D nekem a hasam fájdult meg tőle.

2009. júl. 21. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Én ellenpélda vagyok, kedvenc márkám a West Ice, kb 3-4 éve azt szívom, és semmi bajom tőle :) Ki kell próbálni mind2t, mindenkinek más jön be :)
2009. júl. 23. 10:31
 14/19 anonim ***** válasza:
13%
Miért éppen azt kérdezed milyen cigire szokjál rá!? Miért nem azt kérdezed hogyan legyél öngyilkos!!!!Szerintem örülj neki de nagyon hogy ha nem függsz még semmitől a mai világban ez hasznos tulajdonság lehet számodra! Miért nem azt kérdezed hová menjél nyaralni vagy mivel töltsd a napjaidat ha már annyira unatkozol hogy rá akakrsz gyújtani! Nem értem ezeket a dohányos embereket miért nem probáljátok lebeszélni,még jótanáccsal látjátok el.....Mondjátok el a tisztelt kérdezőnek a dohányzás hátúl űtőit tapasztalaitok alapján elsőkézből! Nem rossz indulatból írtam e sorokat nem kell félre érteni,mert megértem a dohányzó embereket hisz én is dohányoztam, de könyörgöm nem egy egyszeri esetről van szó ha dohányzásról beszélünk....Ez egy könnyű drog ami szépen lassan az évek folyamán a rabjává tesz, és lassan csendben lerombolja a szervezeted! Nem megől...rosszabb egyszer csak nyomorékká tesz!
2009. júl. 25. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
A Lucky Strike a világ egyik legjobb cigarettája, a West pedig határozottan rossz (szerintem). De ne kezdj el dohányozni, mert nem lehet róla leszokni. A leszokók nagy része előbb-utóbb visszaszokik. Ne kezdd el! Ne kezdd el! Ne kezdd el!
2010. jan. 24. 18:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a Lucky-val annyi a bajom hogy túl puha a szűrő és a vége csípi a számat.
2010. jan. 25. 13:49
 17/19 anonim válasza:
West Ice-ot még nem szívtam, de viszont a Lucky Strike egy k*rva jó cigi sztem!!!
2010. jan. 25. 18:19
 18/19 anonim ***** válasza:

sztem ne szokj rá a cigira vagy ha annyira nagyon rá akarsz szokni akkor kezd gyengébb cigivel

pl: szürke pall mall

narancs pall mall

világos kék vékony LD

zöld glamour ( mentolos ha mindenképp ojat akarsz)

2010. jan. 25. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:
A kettő közül az egyiket sem próbáltam, de amelyik ciginek a füstjét még egy cigifüst utáló személy is dicsérte, az a Dunhill, jelenleg 720 Ft de megéri az árát mert tényleg minőségi cigiről van szó, de amúgy a Lucky Strike cigiről is sok pozitív véleményt olvastam.
2010. máj. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!