Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigitől zsibbadhat a karom?

A cigitől zsibbadhat a karom?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 19:21
 1/8 anonim válasza:
37%
ha a bal zsibbad akkor közel a infarktus, mert szar a keringésed.
2012. júl. 30. 19:25
 2/8 anonim válasza:
50%
nekem régen, amikor még nem szokott rá a szervezetem, akkor mindig szarnom kellett:D
2012. júl. 30. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
zsibbadhat mert szűkíti az ereimet 2. válaszoló kb féléve cigizek de egy jó cigi-kávé nekem mostis hat :D
2012. júl. 30. 23:38
 4/8 anonim válasza:
:D
2012. júl. 31. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
2 Köszönjük Emese.
2012. júl. 31. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, okozhat kisebb izom spazmusokat, főleg ha eleve görcsös a vállizomzatod, elnyomhatja az ideget. Masszírozás segíthet rajta, de a legbiztosabb ha le is szoksz.

Persze a masszázshoz ismerni kéne a beidegződéseket, és tudni melyik izmot kell lazítani.

Nem hinném hogy ez infarktus jel lenne.

2012. júl. 31. 17:20
 7/8 anonim válasza:

MEGELŐZHETŐ !

Csinálj egy robot kart ...

Dium disu dium disu szopjá' lóút !

2012. aug. 1. 03:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen zsibbadhat. Lehet a szervezeted erősebben reagál a cigire, inkább ne cigizz.

Nekem az alkoholra és a drogokra reagál erősebben a szervezetem. Nem foglalkoztam vele és ittam persze, mert ez a társadalmi elvárás. Aztán mikor kipróbáltam az enyhe drogokat, akkor észre vettem, hogy rám nem igaz amit mások mondanak, hogy nem másnaposak utána például. Engem kiütött teljesen. Ezért először abba hagytam a könnyű drogokat. (párszor próbáltam ki, nem volt gond.) Aztán letettem az alkoholt is, mert azt vettem észre, hogy ugyanúgy hat mint a drogok. A cigivel évek óta küzdöm, és nagyon nehezem szokom le. Azt vettem észre, hogy amikor hosszabb idő után rágyújtok, azonnal megjelennek a különböző káros fizikai hatások. Például a zsibbadás. Mások nem így vannak ezzel. Vagyis a szervezet különbözőképpen reagál, nem egyformán. Érdemes ezeket megfigyelni és aszerint alakítani az életünket. Van aki 90 éves korában 70 év dohányzás után végelgyengülésben hal meg, van aki 30 évesen infarktusban. A zsibbadás egyértelműen a ciginek, vagyis az oxigén hiányos életmódnak köszönhető. Ha egy mód van rá, akkor ne cigizz.

2012. aug. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!