Dohánytermesztés otthon?
szeretnék dohányt termeszteni otthon( kis mennyiségben csak magamnak) és arra lennék kíváncsi hogy hogyan kell vagy hol tudom emgnézni hogy hogyan kell...
ha valaki segítene megköszönném
találtam egy honlapot de nem értettem illetve ez elég nagy mennyiséggel írja le a dolgokat..
"Ebben az idôszakban az optimális hômérséklet 20-300C"
a 300ban a második nulla ezt a jelet akarja helyetessíteni °?
előre is köszönöm:)
ja és itt a link
Elvileg tilos lenne a termesztése, de nem hinném, hogy ez miatt rád küldik a TEK-et. Én magokat falusi ismerőstől kaptam, azzal kísérleteztem. Otthon, lakásban termeszteni esélytelen, bármekkora cserépbe is ülteted, abból nem sok minden fog kinőni, sok föld kell neki és nagy hely. Régen általában kukorica közé ültették, az elég magas, hogy takarja a kíváncsiskodók elől.
Még annyit tennék hozzá, hogy szívtam már jó falusi dohányt, ami se pácolva, se fermentálva, csak kiszárítva volt. Hát nem semmi élmény, köpködtem utána rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!