Mit tegyek? (14/l)
Figyelt kérdés
szüleim nem cigiznek.Idősebb haverjaim vannak akik erős dohányosok, megkínáltak ki-ki próbáltam a cigit ,sajnos mostmár ott tartok hogy naponta 8-10szál nélkül rossz a közérzetem, nem vagyok rá büszke főleg hogy ilyen idősen.. Szüleimnek nem mertem elmondani,nemis szeretném mert nagyon szigorúak:(s nemtudom mitévő legyek..2012. júl. 24. 23:54
21/32 anonim válasza:
az előző válaszoló segg hülye elszívta az agyát! Ha azt csinálod meghízol és jön az újabb gond!
Olyan dolgokat kell csinálni ami lefoglal! Én 15 vagyok 2évet cigiztem 1 hete hogy leszoktam nem nagy idő de már a nikot utáni vágy már nagyábból elmúlt!
Ha gondolod akkor 1 kicsi segítséget adhatok! Írj privátot ha gondolod!
22/32 anonim válasza:
az előző kommentelő hogy érti hogy meghízol ?
24/32 Kameko-san válasza:
Gondolom úgy értette, hogy a sok nasitól elhízik. Amúgy meg ne nasizz, rágozz (jó erőssel). Meg gondolj azokra a betegségekre ami az ilyen sok cigitől lehet. Meg arra, hogy mennyi jó dolgot tudnál magadnak venni abból a cigire költött pénzből. Ez majd megadja a lökete. Ha mégsem akkor vegyél nikotin tapaszt.
25/32 anonim válasza:
Sohasem értem, hogy a mai magyar fizetésekből miből futja az embereknek napi 1-2 doboz cigire, de még napi fél dobozra is?
26/32 anonim válasza:
cigi helyett a zsebpénzedből vegyél elektromos cigit. A szülők meg nem segítenek. Haverom 10 éves kora óta(most 15) napi 5 szál cigit szív. Szülei tudják már rég óta. Nem adnak neki semmit, és most szar az élete. Szülőkkel és szülők nélkül se tudott leszokni. (De szerencsére én nem cigizek, és erre büszke vagyok)
27/32 anonim válasza:
Igen a sok nasitól elhízik!
Úgy értem hogy elhízik mert a cigi felgyorsítja az immun cserét és alig is lesz étvágya ha leszokik többet fog enni és mivel lassab az anyag cseréke ezért lerakódik benne vagy nem toom hogy fogalmazzam meg :D
De a rágózástól max anyi lesz a baja hogy ha sokat eszik hogy elvégez 1 nagy dolgot a wc-n és kész!
29/32 anonim válasza:
"cigi helyett a zsebpénzedből vegyél elektromos cigit."
14 évesen??? Inkább nem szívjon semmit!
30/32 anonim válasza:
de az elektromos cigi nem hülyeség.... csak ne az legyen hogy cigiről le, elektromosra me rászokjon, mer akkor majdnem ugyanottvan mint az elején de még az is jó ötlet ha lekötimagát... ( nekem volt hogy elfelejtettem rágyújtani, mer segítettem havernak, és igaz hogy éreztem hogy valami hiányzik, de amikor a munkára koncentráltam akkor úgy nem figyeltem arra hogy rá kéne gyújtani...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!