Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek? (14/l)

Mit tegyek? (14/l)

Figyelt kérdés
szüleim nem cigiznek.Idősebb haverjaim vannak akik erős dohányosok, megkínáltak ki-ki próbáltam a cigit ,sajnos mostmár ott tartok hogy naponta 8-10szál nélkül rossz a közérzetem, nem vagyok rá büszke főleg hogy ilyen idősen.. Szüleimnek nem mertem elmondani,nemis szeretném mert nagyon szigorúak:(s nemtudom mitévő legyek..

2012. júl. 24. 23:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Kamaszkorában mindenki cigizik, csak az értelmesebbje később kinövi. Ne aggódj emiatt.
2012. júl. 27. 06:20
 12/32 anonim válasza:

úúristen...utolsó kommentelő.."ne aggódj emaitt"

kinövii?

nah igen,csak mire kinövi sárga lesz a foga és még kitudja

A cigarettának semmi előnye,haszna..sőőt

ráadásul 14 évesen?

Am. a kérdezőnek: Akaraterő! le kell szoknod! Van ilyen elektromos cigi

Lehet venni egy gépet 3-4 ezer FT-ért is lehet már venni..nézz utána

Veszel bele ilyen filtert ami gyümölcsös lehetőleg,max enyhített cigaretta

Olcsóbb,nincs szaga, és egy ilyen kis cigi alakú gépezet,ha szívod a vége világít

nagyon jó,le szokásra találták ki!

2012. júl. 27. 18:42
 13/32 anonim ***** válasza:
nem leszokásra találták ki, arra is rá lehet szokni, másrészt meg egészségtelen az is, csak bemesélitek magatoknak, hogy az jó. nem véletlenül van betiltva számos országban (mindjárt jön, hogy azért van betiltva, mert a cigigyárak nem szeretnék ha az emberek egészséges cigit szívnának)
2012. júl. 27. 19:07
 14/32 A kérdező kommentje:
Barátaim támogatnak a leszokásban, de nem egyszerű...
2012. aug. 1. 20:22
 15/32 anonim ***** válasza:
tudom miben jársz kedves kérdező,én 15 vagyok én is rászoktam,de letettem :D mondjuk sose szívtam annyit mint te,csak 2hetente hétvégén buliban,akkor elment 2 doboz is :D amúgy meg napi 3-4 szál, az elektromos cigit ajánlom,nekem is van nagyon jó kis cucc,3-4 ezerért nem érdemes, a jobbak 6tól kezdődnek,mindenféle ízben van,és egyáltalán nem káros,utolsó válaszoló nézz utána mielőtt beleszólsz...ami veszélyes lehet,arra is csak akkor ha allergiás vagy rá,de azt meg észre veszed...a többi országba azért van betiltva,mert NEM CSINÁLTAK VIZSGÁLATOKAT EZ ÜGYBEN ,és nem azért mert veszélyes....azt hiszem Svájcban és Németországban is voltak kísérletek,és nagyon minimális toxikus elváltozást mutattak....de ajánlom neked ezt: http://www.youtube.com/watch?v=37FWIWp-zkw
2012. aug. 1. 20:59
 16/32 anonim válasza:
Mikor rászoktál nem gondoltál, hogy később mi lesz? Meg mi értelme van cigizni? Semmi haszna nincs, sőt szerintem(és sokak szerint) gáz is.Szokj le és élj egészségesen!:)
2012. aug. 1. 21:43
 17/32 anonim ***** válasza:
Majd, ha 140 centis maradsz, mert a cigitől törpe maradtál, majd bánni fogod...
2012. aug. 2. 09:49
 18/32 anonim ***** válasza:

Vannak olyan rokonaim, aki dohányzik, és messziről érezni a bagószagát. Nem szülő és nem barátnő, tehát nem ölelgetem vagy puszilgatom őket, de van, hogy egy méternél közelebb vagyok hozzájuk (amikor már elszívták a cigit vagy utána jópár perccel), így zavar.

Na szóval jobban jársz, ha leszoksz, ha nem akarsz messziről bűzleni.

A napi 8-10 cigi, az havi 12-15 doboz, az meg nem kevés pénz, olyan 10 000 forint is lehet, amit sokkal hasznosabb dolgokra is költhetsz. Gondolja arra, hogy mire költenéd ezt a pénzt, és akkor talán lesz motiváció a leszokáshoz.

2012. aug. 2. 17:28
 19/32 MaJoRkA válasza:

inkább vízipipáz ne igazi dohánnyal, haverral mi teafű és vízzel meg kakaó és tej. jobb ha leszoksz nem maradsz kicsi. 1 vízipipát veszel 5.000-ért amibe nem kell dohány. ha cigit veszel az is naponta pl. 2 db akkor is 1400.

vízipipázz én annak a mondója vagyok. és még azt a szüleidnek is elmondhatod, azt mondod nekik h. nem dohánnyal csinálod hanem kakaópór, teafű. :D

2012. aug. 3. 00:09
 20/32 anonim válasza:
Figy én négy éve dohányzom.... Most ugyanannyi vagyok mint te. Az én haverjaim is zűrös alakok. És nekem se tudják a szüleim..Pedig elmegy naponta 4-5 szál. Próbálj meg ropit enni, vagy csak rágózz.... vagy legalábbis találj valami olyan egyéb elfoglaltságot, amit tudsz csinálni amikor rád jön az inger..... Én pl. két hónapig bírtam rágóval..... majd újrarágyújtottam mer hülye voltam...... szval, rágó nasi, orba szályba :) és ha lehet akk amolyan keményen mentolos rágókat rágj, ami jól kiszellőzteti a fejed :D
2012. aug. 3. 01:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!