Mit tegyek? (14/l)
úúristen...utolsó kommentelő.."ne aggódj emaitt"
kinövii?
nah igen,csak mire kinövi sárga lesz a foga és még kitudja
A cigarettának semmi előnye,haszna..sőőt
ráadásul 14 évesen?
Am. a kérdezőnek: Akaraterő! le kell szoknod! Van ilyen elektromos cigi
Lehet venni egy gépet 3-4 ezer FT-ért is lehet már venni..nézz utána
Veszel bele ilyen filtert ami gyümölcsös lehetőleg,max enyhített cigaretta
Olcsóbb,nincs szaga, és egy ilyen kis cigi alakú gépezet,ha szívod a vége világít
nagyon jó,le szokásra találták ki!
Vannak olyan rokonaim, aki dohányzik, és messziről érezni a bagószagát. Nem szülő és nem barátnő, tehát nem ölelgetem vagy puszilgatom őket, de van, hogy egy méternél közelebb vagyok hozzájuk (amikor már elszívták a cigit vagy utána jópár perccel), így zavar.
Na szóval jobban jársz, ha leszoksz, ha nem akarsz messziről bűzleni.
A napi 8-10 cigi, az havi 12-15 doboz, az meg nem kevés pénz, olyan 10 000 forint is lehet, amit sokkal hasznosabb dolgokra is költhetsz. Gondolja arra, hogy mire költenéd ezt a pénzt, és akkor talán lesz motiváció a leszokáshoz.
inkább vízipipáz ne igazi dohánnyal, haverral mi teafű és vízzel meg kakaó és tej. jobb ha leszoksz nem maradsz kicsi. 1 vízipipát veszel 5.000-ért amibe nem kell dohány. ha cigit veszel az is naponta pl. 2 db akkor is 1400.
vízipipázz én annak a mondója vagyok. és még azt a szüleidnek is elmondhatod, azt mondod nekik h. nem dohánnyal csinálod hanem kakaópór, teafű. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!