A füves cigi milyen problémákat okozhat? 17L
Na még az b*szna be ha legális lenne. az emberek nem érettek arra hogy ilyen eszközöket adjunk a kezükbe, nézd meg hogy hány alkoholista, nikotinfüggő és egyéb szenvedély beteg van a világon (amelyeket legális eszközök váltottak ki).
alkohol, fű, eki, stb... nincs különbség. Hosszútávon egy beszűkült látókörrel rendelkező zombi leszel, akinek az életcélja a szaros szenvedélye lesz (max a fűtől jóval később patkolsz el mint az alkohol okozta mellékhatásoktól) ...
Nem azt mondom ha kipróbálod egy drogos leszel és rászoksz egyből, mert ez baromság, de függően a szociális körülményeidtől, eddigi értékrendedtől rossz irányba is terelheti életed.
telejesen ugy van ahogy 07-16 16:39-es irta.
Ezt nemtom honnan vették, hogy aki füvezik az lassan kipróbálja a "keménydrogokat" is..pff.
Érdekes, haverjaim is füveznek, és EGYIKNEK sem jutott még eszébe h elkezdje lőni magát vagy akármi..mert nem akarják tönkrebaszni az életüket..Lehet, hogy néha-néha füveznek de azért tudják ,hogy hol a határ..
Szerintem annyira nem káros, hogy előbb meghaljunk tőle mint a városi szar szmogtól.
Amúgy miért nem dönthetem el, hogy mitől akarok "meghallni" ha káros lenne annyira, de nem az. Ha belövöm magam mint a szar meghalok akkor kinek mi a fa*z köze van hozzá.
Ellenzem a kemény drogokat, de amit a természet ad avval baj nem lehet!!!!!!!!
Nos, ha belövöd magad és meghalsz, úgy hogy tisztában voltál a következményekkel (nem, nem voltál, mert éppeszű ember soha, semmilyen körülmények közt nem akar meghalni), kis túlzással mondhatjuk, hogy nem érdekel, hogy feldobtad a bakancsot.
De ez a dolog úgy zajlik, hogy előtte pénzelsz egy drogmaffiát és tönkreteszed, lenyúlod a körülötted lévőket, neadjisten belőve vezetsz, vagy látsz el más felelős pozíciót, tehát inkább ne lövögesd magad.
A fűvel ezek a problémák nem állnak fent, lévén, hogy nincs függőség, túladagolni sem lehet, ha mégis bezabálnál belőle töménytelen mennyiséget kómába esnél mielőtt megpatkolnál, bár szerintem fűvel még soha senkinek nem sikerült öngyilkosnak lennie a történelemben, de nem néztem utána. Meg ami azt illeti, a füvezett emberek egyrészt nem nagyon vezetgetnek, mert be vannak fosva és mert le vannak lassulva. Másrészt meg vezetési stílusukon is meglátszik ez a lelassultság, mivel jellemzően óvatosabban vezetnek, viszont lassabban reagálnak a felmerülő szituációkra, és a lassú vezetés balesetveszélyes a téged előzők miatt.
"ha allergiás vagy rá akk belehalhatsz,ha piával együtt fogasztod garantált hányás,ha túlszívod magad hányás ájulás is bekövetkezhet."
Az elso hozzaszolashoz annyit fuznek hozza meg, hogy: Te szivtal mar fuves cigit vagy anyuci ezt mondta ?
egyreszt: NEM haltak bele meg fuves cigibe. A fu halalos adagja eleresehez el kellene szivnod tobb, mint 6 kilo fuvet 15perc alatt. Szerintem ezt nem fogod tudni megtenni ha akarod akkor sem.
masik: piaval egyutt nem garantalt a hanyas ez hulyeseg, semmi koze nincs a kettonek egymashoz
harom: ha tulszivod magad nem elajulsz, hanem szarul erzed magad és inkabb ledolsz aludni, mint alkoholnal (namar nem hogyha mar hanyasig ittad magad :D de szerintem egy jo hanyas utan sem bulizol tovabb)
Az hogyha tulszivod magad akkor hanyahatsz az igaz. :]
nem értek egyet azzal, h ,,csak az szív füvet, akivel nem foglalkoznak''
16 éves vagyok, és a szüleim foglalkoznak velem. Én csak az életstílus miatt szeretném kipróbálni a füvet. Imádom a hiphop-ot, ez a mindenem. viszont így kíváncsi vagyok a raggae életstílusra. :)
Nem divatból szeretném kipróbálni, hanem mert a véremben van ez a stílus, másrészről pedig kíváncsi vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!