Van valami praktika a vizipipához, hogy nagyobb legyen a füstje?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 14:46
3/9 anonim válasza:
jó dohányt kell választani,és megfelelő méretü jo minőségű szenet,ne tömd tul keményre,se tul lazára. Nekem az al-masah dohány jött be a legjobban,hihetetlen joizü és nagy füstje volt
4/9 anonim válasza:
Az utolsónak van igaza, minden a dohánytól és a szén mennyiségtől függ. A prémium kategóriás dohányoknak nagyobb füstje van.
5/9 A kérdező kommentje:
és az ilyen prémium kategóriás dohányt bármelyik dohány boltba lehet kapni? és mennyibe kerül körülbelül?
2012. júl. 23. 23:08
6/9 anonim válasza:
Az Al fakher 50g kb 1300FT, EL nefes ~1000FT. A Serbetlit és a Mizo-t is csak ajánlani tudom. Ezek nem tudom mennyibe kerülnek most az üzletben.
7/9 anonim válasza:
Al fakhert elvileg bármelyik dohány termékeket áruló üzletben tudnak szerezni, csak szólni kell az árusítónak, hogy szerezzen be párat, a Pannon Tobacco forgalmazza.
8/9 kjani78 válasza:
ez igaz, a dohányon múlik többnyire, mennyire száraz, milyen minőségű. de dobhatsz rajta kicsit, ha pipázás közben egy kevés citromlevet csepegtetsz a dohányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!