Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigikbe lehet több nikotin,...

E-cigikbe lehet több nikotin, mint egy erős cigibe?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy folyadékban van a nikotin az E-ciginél, ezért lehetséges, hogy több folyadékot rakjunk az E-cigibe és ezért több nikotint kapjunk, mint egy sima, erős cigibe ?
2012. júl. 21. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen.Szerintem az e cigi károsabb,mint a sima cigi.Amikor leszoktam,magamnak töltöttem az e cigit és nem raktam bele nikotint,csak glicerint és egy kis aromát,de az csak egy csepp volt.Egyszer megpróbáltam letüdőzni és köhögőrohamot kaptam,olyan rossz volt.De amikor 3 hónap után újra rágyújtottam egy nagyon gyenge cigire,simán letüdőztem és semmi bajom nem volt.Tudom,hogy nem ez volt a kérdés,de ez olyan érdekes.:)
2012. júl. 21. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
az első válaszolóval nem értek egyet,hogy károsabb...azt hogy te milyen lötyit csináltál nem tudom,de a sima cigiben rengeteg káros anyag van,ami az e-cigiben nincs,sőt semmilyen sincs ha nikotinmentes,egyedül a propilén-glikol(azt hiszem) amire lehet valaki allergiás...végeztek kísérletek ezzel az anyaggal,hogy kutyákkal és patkányokkal 1 hétig ezt szivatták be, és csak nagyon kis mértékű toxikus elváltozást mutatott és ezzel engedték az emberi kísérletek...meg lehet te jobban megszoktad már a normál cigit :D ajánlom neked ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=37FWIWp-zkw
2012. júl. 21. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!