Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Jártatok-e már iskolába...

Jártatok-e már iskolába drogosokkal?

Figyelt kérdés
Mert a ahova én jártam annak a hármonegyede narkós csürhe volt!!!!!!!!
2009. júl. 13. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
k*rva büszke lehetsz magadra. Mellesleg a nagy sötétségben nem tűnt fel hogy itt nicsnenek nicknevek?
2009. aug. 4. 12:30
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Miért kéne szégyellni valakinek, hogy füvezik/füvezett?

Mert a TV azt mondja? Ártott vele neked, vagy bárki másnak? Mint a birkák... Az hogy egészség károsító mellékhatása van, és csak azért is szívja, semmi közünk hozzá (lásd. cigaretta).

Nehogy már az alkalmi füvest, az alkoholista alá helyezzük.

Megjegyzem a füvön kívül minden drogot elítélek.

2009. nov. 5. 17:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Jártam katolikus magán suliba (szerencsére nem sokáig) ott minden 3-ik gyerek füvezet vagy ivott mikor sima állami szakközépbe jártam ott ugyanaz volt a helyzet.
2009. nov. 5. 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

felőlem elszívhatod az agyad, szerintem senkit se fog bántani a dolog, de hálistennek az olyanok, mint te, akik ostoba módon a legalizácó élharcosainak nevezik magukat egyenlőre még kevesebben vannak. annyira azért ne legyél büszke rá. mellesleg tudom mi a drog, eü-s vagyok, sőt, volt függő barátom is van. tudod az a baj, hogy neked fogalmad sincsen, mi a drogozás, de még csak halvány lila gőzöd se, ezért hangoztatod, hogy legyen legalis a fű. mert ha tudnád akkor meg se szólalnál. aki valóban tudja, az azt mondja, hogy soha se legyen legális.

mellesleg egész nyugodtan lehurroghatsz, neked lesz ciki, mert ha ekkora a szád, akkor a kritikát is elbírod és méltósággal képviseled az álláspontod. mibe, hogy nem fog menni?

2009. nov. 5. 22:32
 15/21 anonim ***** válasza:
igen, de csak én voltam a drogos.
2009. nov. 5. 23:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Nálunk 4-5 osztálytárs rendszeresen füvezett, és ez meg is látszott rajtuk. NAGYON buták voltak. Egy közülük általuk szokott rá, és akkor még normális volt. Azelőtt nem is voltak előítéleteim... de aztán rákapott, és... teljesen elbutult, nagyon tompa lett. Majd még 3 ember elbutulását kellett látnom, bár nem közeli barátok, csupán haverok voltak.

Találkoztam már normálissal is, de az alkalmi fogyasztó, önfegyelemmel. A kis gimisekben ez nem mindig van meg, sőt... legalább én sulimban így volt.

2009. nov. 6. 01:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!

mit értesz drog alatt? Mert az alkohol, a cigaretta, a kávé, a gyógyszer, is drog az illegálisan beszerezhető cuccokkal együtt. Ez alapján viszont ki lehet jelenteni, hogy minden ember drogozott már. De viszont én egyáltalán nem ítélem el például a füveseket. De viszont az alkoholizálókat én személy szerint ki nem állhatom. Nem azért, mert már én is voltam seggrészeg és én is szívtam füvet, ittam kávét szívtam cigit, de az alkohol maga az emberiség szégyene. főleg azért, mert egyszerűen kiszámíthatatlanná válik tőle az ember.

Azt meg nem értem, hogy a füvet miért akarják száműzni a társadalomból, mikor minden szempontból kevésbé egészségtelen mint az alkohol.

Tudom mit beszélek.

Jelenthetitek a válaszomat, meg lepontozhattok.

Füvezek,

de ki nem állhatom az alkoholt, mert attól agresszív barom leszek, aki saját hányásában fetrengve ébred hajnalban a város szélén fél pár cipőben.

.

A fűtől meg vigyorgok, gátlásaim a normális szinten maradnak, tudatában vagyok a tetteimnek és valóban magam irányítom a tetteimet és nem kell másnap szégyenkeznem, azért, amit tettem előző este, mellesleg a fejem sem fáj. És még senki sem halt meg tőle.

.

Nálam nem kérdés, melyik drogot válasszam inkább.

Embere válogatja, de én zöldezek és nem szégyellem.

.

200 millióan füveznek a világban, becslések szerint (by-NGC) és büszke vagyok rá, hogy közéjük tartozom. Nem balhézok, normális munkám van, nem hátráltat sehol az életben a fű, és ma este betépek :D

.

Ennyi, akinek nem tetszik a válaszom, az ne nézzen rá.

(a műanyag gázos szerintem. ki nem próbálnám)

2009. nov. 6. 17:33
 18/21 anonim ***** válasza:

hovaa is jártáál te suliiba???:D

amugy meg kb a fél osztályoooom az...

2009. dec. 2. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Üdv megint ! (1-szer már írtam ehehz a témához)

szóval..Kedves "A válasz megírásának időpontja: 11-05 22:32" , pont leszarom, hogy te eü-s vagy, ettől függetlenül elviselem a kritikát, pláne akkor ,ha az ész-érveken alapszik ,és nem ostoba személyeskedéseken (mint amit a te írásodban azt tapasztalhattuk)...de nem baj, mert már amúgy sem füvezem, kb. 1 hónapja ,mert rájöttem, hogy tényleg hülyeség(nem itt sorolom fel, hogy miért..egyszerűen a sok rossz élmény miatt..)..meg aztán..vannak az életben sokkal jobb dolgok is...sámomra mostanság a kóla.. ;) ...:D

2009. dec. 2. 22:50
 20/21 anonim ***** válasza:
kólázol? nem félsz tőle?
2009. dec. 3. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!