Jártatok-e már iskolába drogosokkal?
nálunk szinte a fél osztály füvezett középsuliban. Én, és a baráti köröm nem, de szinte kivétel voltunk.
Egyik általnos iskolás osztálytársamról pedig középiskolás koromban tudtam emg hogy herointúladagoplása volt. 8-ban cigizéssel indult, aztán füvezés, aztán a többi és 18 éves korára örülhetett hogy élt még.
És mindezt Pesten, egyik kertvárosi kerületben.
Nálunk nem sokan drogoznak.
Inkább az egész suli ien cigis-piás emberekből áll:)
Üdv!
Először is, ezt az összes hasonló topic alatt megfogom jegyezni, mint frissen regisztrált tag , és a legalizáció harcosa és hirdetője-ahogy ezt az itteni nicknevem is tanusítja:D-: NE NEVEZZÜK MÁR A CANNABIS-T(MARIJUANA , FŰ , MOKK , GANJA..és egyéb nevei..- DROGNAK!!
Szóval , ezek után a válasz - mert feltételezem, hogy te is a FŰ-re gondoltál , és nem heroin-ra stb.-:
Igen , olyan suliba jártam/járok, ahol meglehetősen nagyszámú a füvezők száma...közöttük velem:D
Szemléltető példaként: csak az idén érettségizettek évfolyamában(velem együtt) -3 osztály volt , alacsony létszámokkal- minimum 14 ember füvezett(füvezik:D) gyakran , alkalmanként ,vagy volt vele tapasztalata , és ez csak azoknak a száma , akikkel én magam is füveztem , és ebben nincsen benne az előző évi 1. , 2. és 3.osztályosok tábora..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!