Hogy kell füstkarikákat csinálni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 17:38
1/9 anonim válasza:
Szia.
Van aki meg tudja csinálni csak a szájával, de ha biztosra akarsz menni, miután beleszívsz a cigibe, tartsd a szádban a füstöt, formáld "ó" betűre a szád és az ujjaddal ütögesd meg oldalról az arcod! (Remélem, érthetően írtam le!)
2/9 anonim válasza:
érdekes én nem cigizem, hanem vizipipával csinálom a karikákat !!! attól függ milyen karikát akarsz csinálni szval h miből ciginől vagy vizipipából vagy joint-ból:))
3/9 A kérdező kommentje:
pipázom
2009. júl. 14. 22:14
4/9 anonim válasza:
Hát akkor jó nagyot beszívod a füstőt és a száddal csücsörítesz olyan legyen a szád mint a hal-é és utána nagyon lassan úgy csinálsz a torkoddal mintha "kö"-t mondanál de nagoyon halkan és gyengéden mond ki mert ha hírtelen megindul a kifelé menő levegő akkor a füstkarika szétesik!!! de erre rá kell érezni nekem sem ment könnyen !! és arra figyelj hogy a szád ne legyen olyan mintha fütyülnél szép kör alakú vagy ovális legyen!!!!! Sok sikert hozzá!!:)
5/9 A kérdező kommentje:
köszike srácok :) ;)
2009. júl. 15. 16:44
6/9 anonim válasza:
hééé kikérem magamnak hogy én csaj vagyok és büszke vizipipás már 2 kerek éve:P
7/9 A kérdező kommentje:
jaaaj elnézést ne haragúdj lány :D
amugy összejött köszíí de még gyakorolnom kell :P
2009. júl. 15. 23:22
8/9 anonim válasza:
nah látod azért egy lány is tud valamit:P gratulálok és milyen dohánnyal csináltál??
9/9 A kérdező kommentje:
Al-Waha Bounty (kókuszos)
2009. júl. 16. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!