Majd nem fog..a tüdő nagyon el tud telni vele, én sem hittem el, de egyre szarabb, és egyre nehezebb lesz lemondani róla.
Persze van akinek kutya baja tőle (szerintem az hazudik), de a legtöbb nagy dohányos akit csak ismerek, mind le szeretne szokni róla, na jó nem papolni akarok, mindenki maga tudja..
Kipróbáltam és megtetszett. Semmi konkrét ok, egy barátnőm sem dohányzott, én voltam ez első közülük, a családban is csak anya cigizett, de ő is alkalmi dohányos volt, néha napokig rá sem gyújtott (ez máig így van). Egyszerűen érdekelt és hát nagyon tetszett, kellemsnek találtam, úgyhogy ezen fellelkesülve csak gyújtogattam őket egymás után, hogy "De jó, de jó!". Aztán azon vettem magam egyszercsak észre 1-2 hónap után, hogy idegesen matatok "Hol egy cigi, rá akarok gyújtani!"Mindezt 14 évesen...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!