Melyik a károsabb?
Figyelt kérdés
Az ha esténként megiszok fél liter energia italt vagy ha elszívok 1-2 szál cigit?15/f2012. júl. 13. 00:22
2/9 anonim válasza:
nos mindakettő másra hat a szervezetben,a cigi leginkább a tüdő meg ezek (1-2szálat nyugodtan elszívhatsz naponta,de úgyse bírod tartani ezt a mennyiséget egy idő után:D) ,energiaital vérnyomást emeli,sőt ebből fél liter szerintem károsabb...de mindkettőre rá lehet szokni
3/9 anonim válasza:
Meg fognak kövezni, de az energiaitalban van cukor, koffein, általában ginzeng, taurin, b6 b12 vitamin.. ezek közül a koffeint leszámítva egyik sem káros... a koffein is csak ipari mennyiségben, a cukor se tesz jót, ha sokat fogyasztasz... Ellenben a cigiben legalább 250féle mérgező anyag van, melyeknek nagy része rákkeltő...
4/9 anonim válasza:
egy idő után mind kettő kicsinálja a szervezetet főleg ha fiatalon kezdi az ember, szóval semmi értelme össze hasonlítani őket...
5/9 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha az energiaitalt whiskey vel iszod,és utána két szál cigi.Igy van előirva a szakkönyvekben is! :)
6/9 anonim válasza:
sztem az energia ital és az hamarabb okoz függőséget mint a cigi
napi 1-2 cigi pedig lófas z
9/9 anonim válasza:
az 1-2 szál cigi kevésbé lenne kááros, ha egy rövid időn belül nem okozna nagyon nagy függőséget. Az energiaital is okozhat, a cigi is. Én mindkettőben voltam már benne, energiaitalrol való leszokás annyi h 2-3 napig álmosabb vagy utána semmi...cigi viszont több hónap szenvedés..és mindenki napi 1-2 szállal kezdi, ugy lesz belőle 3 4 5 majd egy doboz, hogy észre sem veszed..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!