Cigis családban nőttem fel. Több az esély a rászokásra?
Az apám,a nagymamám,nagypapám,unokatesóm,unokanővérem,nagybátyjám mind cigiznek,egyedül anyukám nem.Több az esély a rászokásra?Van egy boltunk amiben néha besegítek,így bármikor tudok cigit lenyúlni,szval ingyen lenne(nekem),mostanában 2 haverommal elszívunk reggel 1-et,este 2-3-at,de én nem érzem azt h remegnék,vaggy bármi hasonló,csak jól esik,de elötte amikor kezdtük akkor 2 hétig elutazott az egyik akkor nem szívtunk semmi elvonási tünet nem volt.Szerintetek sok az esélye a rászokásnak?
15/f
"Van egy boltunk amiben néha besegítek,így bármikor tudok cigit lenyúlni,szval ingyen lenne(nekem)"
Valójában lenyúlod a szüleidet, tehát így is, úgy is a családi kassza bánja!
Nincs több esélyed a rászokásra, ez nem genetikailag kódolt kényszer. Arra meg, hogy a sok dohányos mellett lehet nemet mondani a cigire édesanyád a jó példa!
A többieknek meg számold össze a cigire költött pénzét és gondolj arra, mennyi értelmes dolgot lehetne venni abból! Az egészségre vonatkozóan nem papolok, 30 évig dohányoztam. Most elektromos cigivel próbálkozom egy pár hónapja, úgy tűnik beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!