Hát erről mindenki mást mond, de én szerintem a legelfogadottabb változat szerint valamennyire igen, de sokkal, de sokkal kevésbé, mint a cigi. Emellett engem is érdekel, hogy mások mit válaszolnak.
2009. júl. 10. 23:28
2/13 anonim válasza:
hát bíztos hogy walamennyire igen,de nem annyira mint a cigi..hiszen a vizipipa füstjét már átszüri a viz...igy szinte alig káros már :) nyugodtan wizipipázz towább...nem lesz tőle semmi bajod,reméljük :) és nem fogsz meghalni tüdőrákban sem :)
2009. júl. 10. 23:34
3/13 anonim válasza:
én napi szinten vizipipázom, kevesebbet cigizek, és meggyőződésem, hogy nem olyan káros, de én is várom a további válaszokat.
2009. júl. 10. 23:41
4/13 anonim válasza:
Én még csak párzor vizipipáztam, de azt hallottam, hogy:
Ha napi szinten szívod akkor kb olyan helyen van mint a cigaretta, de ha csak alkalmanként, (úgy egy hónapban egyszer) akkor nem vészes.
Én nem tudom ez igazság-e, de én azt mondom, hogy a vízipipától nem lesz olyan fekete tüdőd, mint a cigarettától. Én nem cigizem, vizipipát meg elég ritkán szívok, de azt mondom inkább vizipipát szívjatok, mint cigarettát. Még ízletesebb is :D
2009. júl. 10. 23:44
5/13 anonim válasza:
utolsó vagyok..Látszik álmos vagyok, micsoda írásom van :)) Annyi ÉN-t használok, mint más a névelőt :))
Bocsi...
2009. júl. 10. 23:45
6/13 anonim válasza:
Nos, egy biztos, a vizipipa egészségre gyakorolt hatását túlságosan nem vizsgálják a tudósok, szóval pontos, megbízható adatok nincsenek nagy számban róla.
Kevésbé rákkeltő, mint a cigaretta, kevésbé egészségkárosító, de azért az.
2009. júl. 11. 00:47
7/13 anonim válasza:
Hát én csak néha sszívok és cigit egyántalán nem, szóval én nem hiszem hogy így káros lenne, mert tuj.képpen ez szűrt füst, és nem egyenesen a szádba megy a füst , mert a víz kiszűri, szóval nyugodtan használhatod:)
2009. júl. 11. 09:21
8/13 anonim válasza:
Egyátalán nem káros hidd el.Ha rendesen van megtömve és nem égett/száraz a dohány,és az alufólián is csak tű szúrta lyukak vannak akkor hid el nem káros.
2009. júl. 11. 10:21
9/13 anonim válasza:
a vizipipa nem káros, maximum a dohány. a dohány viszont az, főleh ha nem erre gyártott dohányt használsz, hanem pl cigiset. a vizipipa doháyban is van nikotin és kátrány, de kevesebb mennyiségben és a víz is megszűri egy kicsit.
2009. júl. 11. 13:17
10/13 anonim válasza:
annyit mondok nézd meg a győzike a vizipipárol videót ott a detoxikológus elmond mindent
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!