Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért zavarja az embereket az...

Miért zavarja az embereket az ha valakit zavar a dohányzás?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Régen az volt udvarias, aki megkérdezte, zavar-e, ha rágyújt. Ez volt az elterjedt viselkedési norma.

Ma boldog-boldogtalan bagózik, többnyire ott, ahol rájön, és az az udvarias, aki erre szélesen mosolyog, és közli, hogy nem baj.

Én is észrevettem, ha valaki rágyújt mellettem, és megkérem, hogy oltsa el, mert zavar, akkor én vagyok a bü.dös par.aszt bunkó... Ez van. Eljutottunk idáig.

Igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz, tehát örülök, hogy azt még nem kell mindenhol elviselnem, ha lehánynak a részegek.

2012. jún. 28. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Én dohányos vagyok.

Engem nem zavar az hogy téged zavar.

Ha téged zavar az a te problémád nem az enyém :)

Egyébként ha a közeledben dohányoznék és szépen megkérnél akkor eloltanám.

A kérdésed meg elég fura.

Ha téged zavarhat egy dolog akkor mást miért nem zavarhat egy másik ?:)

2012. jún. 28. 19:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Számomra visszataszító, hogy a nem dohányos érzi magát rosszul, mert a dohányosok "beoltják". Nem értem miért zavarja a dohányosokat ha valakit zavar, hogy rágyújtanak mellette és a cigi füstjét kell szagolniuk. Jó persze odább tud menni de a dohányos miért nem tud odébb sétálni, hogy a nem dohányosokat ne zavarja?
2012. jún. 28. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem az tetszik, hogy kb. az összes dohányos azt hangoztatja, hogy ő mindig megkérdezi a mellette lévő nemdohányzót, hogy azt zavarja-e a dohányzás. de ezt a kérdést még soha, egyiktől se hallottam, sőt olyan is volt, hogy a csaj ugyanazzal a lendülettel fújta az orromba a füstöt, fel se tűnt neki, hogy épp most mond ellent magának.
2012. jún. 28. 19:29
 5/11 A kérdező kommentje:
odébb*
2012. jún. 28. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:

19:29

Ha csak megállok tőled 5 méterre valahol akkor nem kérdezem meg. De ha pl egymás mellett ülünk egy padon akkor már kérdezek. Úgy vagyok vele hogy ha 5 méterre vagy és téged zavar akkor majd szólsz hogy zavar. Nem mehetek oda mindenkihez hogy ezt megkérdezzem. Egyébként meg az emberek eléggé félénkek szoktak lenni ha csak úgy odamegyek hozzájuk, vagy mondok nekik valamit. Főleg ha egy nőhöz megyek oda. Egyből azt hiszi hogy akarok valamit.

2012. jún. 28. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
ez a csaj, akit mondtam, konkrétan nekem mondta, velem beszélgetett, hogy ő mindig megkérdezi. s ugyanazzal a mozdulattal fújta az orromba. ja, tényleg megkérdezte, fel se tűnt neki, hogy épp rám füstöl. s mintmondtam, az összes ezt mondja, írja, hogy ő bezzeg megkérdezi, de még egyszer se hallottam a kérdést feltenni,
2012. jún. 28. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Most akkor ha el szeretnék szívni egy szál cigit,akkor az összes létező embert kérdezzem végig a buszmegállóban,hogy rágyújthatok e,mert különben megköveznek?
2012. jún. 28. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja,a buszmegállóban már nem lehet.Este van.Az utcára gondoltam,mert hogy ott is vannak emberek.
2012. jún. 28. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
36%

Kérdésedre a válasz:

Mert a dohányosok lélek gyenge emberek, mentegetőzhetnek akárhogyan, egytől egyig tisztában vannak vele, hogy amit csinálnak az káros, mind önmagukra nézve, mind másokra. Ennek ellenére, kénytelenek időről időre rágyújtani, mert a függőségük megparancsolja nekik... Mivel rendkívül szégyellik magukat, ezért aztán, mindenféle kifogások mögé bújnak.

Mikor te rászólsz erre az emberre, akkor ő azt hiszi, hogy nem a cigije zavar téged, hanem a teljes jelleme, mert hát a cigi az hozzá tartozik, és ezért megharagszik rád...

2012. júl. 1. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!