Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigitől és piától lehet...

Cigitől és piától lehet alacsonyabb valaki?

Figyelt kérdés
Cigizek,de nem viszem túlzásba.Naponta max 5 szál.Úgy hetente,bulikban,néha iszok is(max sör+vodka...)14 éves vagyok.Ennyitől lehet alacsonyabb valaki?
2009. júl. 7. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

én úgyhallottam h a cigitől lehetünk alacsonyabbak az egyik bnőm is sokat nőtt mióta leszokott róla

15/L

2009. júl. 7. 09:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb nem hiszem, viszont idő előtt fogsz elhalálozni, de mivel 14 vagy, ezzel úgysem fogsz majd törődni, de 50 évesen majd eszedbe jut.
2009. júl. 7. 09:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Dehogyis nem érdekel!!!!Addig teszem le még tudom!!
2009. júl. 7. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen csak tonkre teszed a szervezetedet, amely még a fejlodés fázisában van a cigivel és az itallal, arrol nem is beszélve, hogy ez nagyban visszatukrozodik a borodon,(esetleg a novekedésen is)!

Ma már nem "sikk" a cigizés meg az ivás. A fejlettebb országokban egyszeruen ezeket az embereket lenézik, jobb társaságokba ha csak nemigazán gazdagok be se kerulnek.

A dohányipar is ezért inkább a fejletlen vagy elmaradott országokra osszpontosítja az uzleti tevékenységét.

Nyugaton ez járja, hogy csak az alacsonyabb osztályokba tartozok cigiznek és isznak pl. sor+vodka, vagy rum (kocsiskonyaknak is hívják)

Ha isznak akkor csak jo minoségu italokat.

Ez persze nem azt jelenti, hogy kint a felsobb korokben nincsennek dohányosok meg alkoholisták,nagyon is vannak,de miért éppen ezeket szeretnéd utánozni? Hangulatot a jo társaság is tudja biztosítani alkohol nélkul is. Szokj le minnél hamarább amig nem késo.

2009. júl. 7. 09:44
 5/9 anonim válasza:
100%

Persze!

Az utcánkban lakik egy hülyegyerek aki már 13 évesen kezdet piálni,meg cigarettázni...És most mekkora 16 évesen? 150 cm

Szerintem csak a gyerekeknek a növését gátolja olyan 20 év körül sztm semmi bajod nem lesz tőle,de nekem a cigiről eléggé rossz véleményeim vannak tehát és egy egézségtelen dolognak tarom mind a 2-t. (azok is)

2009. júl. 7. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
hát összemenni nem fogsz, de valószínűleg nem leszel nagyobb se, ha már itt tartunk a kólánál is ez a helyzet, megállít a növésben.
2009. júl. 7. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát alacsonyabb nem is, de hogy nem nősz tovább ha cigizel az tuti! Én is így vagyok...Szóval inkább tedd le, amíg tudod ;)
2009. júl. 30. 01:23
 8/9 anonim válasza:

aztán anyádat nyúlod le cigivel?

tudod nem ott kezdődik a nagyosság ha cigizel hanem ha agyban érsz.Próbáld lekötni a figyelmedet amikor cigizni akarsz valamivel, menj el futni vagy kockulj.

Szokj le kedves fiatal mert nagyon rossz lesz késöbb.Remélem sikerül.

Sok sikert!

2010. júl. 30. 11:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Letettem. Már másfél éve. :)És nem is iszok :) És soha többet nem is fogok.
2012. szept. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!