Cigitől és piától lehet alacsonyabb valaki?
én úgyhallottam h a cigitől lehetünk alacsonyabbak az egyik bnőm is sokat nőtt mióta leszokott róla
15/L
14 évesen csak tonkre teszed a szervezetedet, amely még a fejlodés fázisában van a cigivel és az itallal, arrol nem is beszélve, hogy ez nagyban visszatukrozodik a borodon,(esetleg a novekedésen is)!
Ma már nem "sikk" a cigizés meg az ivás. A fejlettebb országokban egyszeruen ezeket az embereket lenézik, jobb társaságokba ha csak nemigazán gazdagok be se kerulnek.
A dohányipar is ezért inkább a fejletlen vagy elmaradott országokra osszpontosítja az uzleti tevékenységét.
Nyugaton ez járja, hogy csak az alacsonyabb osztályokba tartozok cigiznek és isznak pl. sor+vodka, vagy rum (kocsiskonyaknak is hívják)
Ha isznak akkor csak jo minoségu italokat.
Ez persze nem azt jelenti, hogy kint a felsobb korokben nincsennek dohányosok meg alkoholisták,nagyon is vannak,de miért éppen ezeket szeretnéd utánozni? Hangulatot a jo társaság is tudja biztosítani alkohol nélkul is. Szokj le minnél hamarább amig nem késo.
Persze!
Az utcánkban lakik egy hülyegyerek aki már 13 évesen kezdet piálni,meg cigarettázni...És most mekkora 16 évesen? 150 cm
Szerintem csak a gyerekeknek a növését gátolja olyan 20 év körül sztm semmi bajod nem lesz tőle,de nekem a cigiről eléggé rossz véleményeim vannak tehát és egy egézségtelen dolognak tarom mind a 2-t. (azok is)
aztán anyádat nyúlod le cigivel?
tudod nem ott kezdődik a nagyosság ha cigizel hanem ha agyban érsz.Próbáld lekötni a figyelmedet amikor cigizni akarsz valamivel, menj el futni vagy kockulj.
Szokj le kedves fiatal mert nagyon rossz lesz késöbb.Remélem sikerül.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!