Ti mit szólnátok hozzá ha egy 14 éves lány cigizne?
Én is cigiztem 14 éves koromtól, napi 2 dobozzal szívtam 20 évig... Igaz leszoktam, de kit érdekelt, hogy dohányzom? Ez csak mostanában divat a sor reklám hatására, hogy "ciki a cigi" meg hasonló sz@rságok.
És azt miért nem hirdeti senki, hogy ciki, ha vered a csajod-feleséged-gyereked, ha állandóan részeg vagy ha mindennap iszol, ha drogozol??????????????? Ezek az igazán "ciki" dolgok nem a dohányzás.
én is 2 éve dohányzok de nem azért mert hudemenő vagyok tőle hanem azért mert megnyugtat..
16/F
Egyébként meg nem a te dolgod.
És mi az, hogy szájba verni?
Mindenkinek szíve-jóga, hogy mit csinál..
Te mondtad neki ha meg nem tudod elfogadni akkor aztán igazi barát lehetsz..
Magyarul amíg nem a te testedet teszi tönkre addig maximum okosan mondod neki, hogy nem kéne ha ennyitől nem hatsz rá akkor ennyi nem tudsz mit tenni nem kell ezért lelkizni..
Hát ha az én lányom lenne akkor, megpróbálnék segíteni találni neki valami hobbit amivel lekötheti a szabadidejében magát, és a cigire szánt pénzét is költheti inább arra...
Ha más lánya akkor meg kit érdekel? pusztuljon a férgese...
Én is 14 évesen kezdtem, és nem szólt rá senki semmit.
Ha meglátok az utcán egy 14 év körülit cigizni..nagyon nem érdekel.
Ha az én lányom lenne...akkor biztos, hogy keményen elbeszélgetnék vele, és nem kapna zsebpénzt.
# 19/19
Nem kapna zsebbénzt, akkor összelopná magától, kivenné a pénztrácádbol anélkül, hogy észrevennéd. Én csak tudom 13 évesen kezdtem el és jó egy évig (pontosan nem emlékszem) ezt csináltam, de az sem jó ha leorditod, megvered, az meg pláne nem ha megtiltod neki, ugyanúgy fogja csinálni csak nem elötted. Egyébként én sem érzem magam kevesebbnek de többnek se, hogy cigizek. Sőt, focizni is járok melette, és birom a futást is ugyanúgy mint azelött, hogy nem cigiztem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!