Ti mit szólnátok hozzá ha egy 14 éves lány cigizne?
Figyelt kérdés
nem én vagyok az én 19 vagyok2012. jún. 22. 22:32
1/20 anonim válasza:
Nem mintha nem ezt látnám minden nap...
Amugy szomorú
2/20 anonim válasza:
A rákot meg is vásárolni!? Próbálnám lebeszélni, attól még nem válik felnőtté, az ész, a fejbe mi van attól nagy valaki.
3/20 anonim válasza:
Ezt:Ejnye bejnye rossz kislány.
4/20 A kérdező kommentje:
igen ez tényleg szomorú :C és ráadásul egy jó barátnőm és most kiderült róla hogy cigizik...manapság az a menő hogyha már 11évesen füstölnek:/
2012. jún. 22. 22:43
6/20 anonim válasza:
Mondjuk a szülei helyében nem adnék neki zsebpénzt!
8/20 A kérdező kommentje:
legszívesebben én is de most megpofozom mit mondana az annyáéknak hogy mért pofoztam meg?
2012. jún. 22. 22:50
9/20 anonim válasza:
ha van mersze hozzá az igazat, egyébként meg amit akar, ha úgy érzeném, felelős vagyok érte, minden erőmmel megpróbálnám lebeszélni. ha nem megy akkor pedig hagynám, hadd tanulja meg magától milyen fulladni a lépcsőn, vagy fiatalon megráncosodni..
10/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam már lebeszélni ,mondtam neki hogy ennek később súlyos következményei lesznek de mintha nem is neki beszéltem volna:(
2012. jún. 23. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!