Makiverem97 kérdése:
A cigi a növekedést megálitja mert van aki beszélte egy ilyen dohány ellenes ürgével és csak anyit mondot igen és minden betegség okozoja most ez igaz:S?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 15:44
1/8 anonim válasza:
Igaz. A dohányzás miatt kevesebb oxigén jut a szervekhez és szövetekhez, így azok kevésbé képesek fejlődni, növekedni és megfelelően működni.
2/8 anonim válasza:
Propagandaszöveg a dohányzás ellen, valaki kitalálta, hogy ezzel a fiatalokat talán el lehetne rettenteni a dohányzástól.
Ettől függetlenül nem kell dohányozni, mert rohadt sokba kerül és azon a pénzen vehetnél magadnak egyéb haszontalan dolgokat is.
3/8 anonim válasza:
de egyébkét meg igenis rosszabb lesz tőle az ember immunrendszere. Én amíg cigiztem, tök könnyen megfáztam, meg mindig volt valami bajom. Mióta meg nem cigizek, semmi bajom nincs, meg ha van is, 1-2nap alatt kijövök belőle, és nem tart 1hétig.
4/8 anonim válasza:
Persze, azt senki nem mondta, hogy egészséges, de az immunrendszeredtől nem nősz sehova:) Nem kell dohányozni, ez a lényeg.
5/8 anonim válasza:
Ahogy az első válaszolók között írta valaki, kevesebb oxigén jut a szervekhez így előfordulhatnak fejlődési rendellenességek... a növésben szerintem semmiképpen nem állsz le tőle, én 14 évesen kezdtem bagózni 170cm körül voltam akkoriban most 25 évesen 190 vagyok... már 2 éve nem bagózom úgyhogy azt határozottan kijelenthetem, hogy az egészséget brutálisan károsítja... mialatt bagóztam lettem allergiás/asztmás, télen folyamat betegeskedtem... mióta nem dohányzom az asztmám elmúlt, az allergiám tünetmentes, és nem voltam beteg már 1.5 éve...
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkitől a válaszokat bár nagyon reméltem, hogy nem lesz a válasz, de azé mindenkinek kösz.
2012. jún. 27. 11:09
7/8 anonim válasza:
na en ez a hulye idota szoveg miatt szoktam ra a dohanyzasra, mert allitolag megallitja a novekedest!! 8-os koromban kezdem el bagozni, mar akkor 174 cm voltam.... koszi annak aki ezt a baromsagot kitalalta.....
27/N
8/8 anonim válasza:
nézd meg azokat, akik konditerembe járnak. amelyik dohányzik, sokkal lassabban nő, mivel a dohányzás rontja a felszívódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!