Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért jobb a vizipipához a...

Miért jobb a vizipipához a kavics, mint a dohány?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy kevésbé egészségtelen, mint a dohány. Ez tényleg így van? És mitől egészségesebb?

2012. jún. 22. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

A shiazo nem dohány, mégis dohányként működik. A shiazo nem tartalmaz kátrányt és nikotint, mégis teljes értékű vizipipás élményt nyújt. A shiazo egy kő, mely a szauna kövekhez hasonlóan párologtat. Nedvesség és hő hatására a shiazo kő a dohányhoz hasonlóan viselkedik, így egy kis dohányízesítővel különleges vizipipás élményben lehet része használójának. Vizipipázás lelkiismeretfurdalás nélkül? Lehetséges. A shiazo ízletes és kíméletes alternatívája a vizipipa dohánynak. Érdemes kipróbálni.

ZÖLDPACSI LÉGYSZI NAGYON KÉNE

2012. jún. 22. 08:40
 2/7 anonim válasza:
1%
A vízipipa sokkal károsabb mint ha cigarettáznál, Nézz utána.
2012. jún. 22. 08:45
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
szerintem nem azt kérdezte higy mi károsabb minél
2012. jún. 22. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Én kipróbáltam és szerintem a shiazo pocsék,a cigi sokkal jobb.Amúgy szerintem mivel mesterséges anyag,ezért nyilván egészségtelen,csak ebben nincs nikotin,így nem szoksz rá.
2012. jún. 22. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

"szerintem mivel mesterséges anyag,ezért nyilván egészségtelen"

Akkor a gyógyszergyári C-vitamin egészségtelenebb a gyilkos galócánál, mert mesterséges anyag?

2012. jún. 22. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
5 Aha!
2012. jún. 22. 20:07
 7/7 anonim válasza:
37%
nem nyújt ugyan olyan élményt.. nekem egyáltalán nem tetszett..tetszik/ (mivel még mindig van belőle)
2012. jún. 23. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!