Hogy kell a cigit letüdőzni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy mintha levegőt vennék, egyből tüdőre szívom és még úgy rá levegőt, és hallottam olyat is hogy csak a számba szívom be, mint mondjuk ha szívószállal innám a kólát és rá a levegőt. Most akkor hogy is kell?2012. jún. 21. 12:24
11/15 anonim válasza:
mindkét módszer helyes, az elsőt akkor alkalmazzák a dohányosok mikor nem akarják kiélvezni csak el kell szívniuk gyorsan egy cigit, a második verzió pedig a nyugis ráérős megoldás... persze ez a köhögtetősebb is...
Amúgy jó rászokást, és nyomorokban gazdag életet kívánok!!!
Cigizzél csak jó barátom, találkozunk a túlvilágon!!!
12/15 anonim válasza:
ehhez még szerintem, elég fiatal vagy. ha nem érzel rá magadtól, ne csináld. és elsőre k***a erős tud lenni, ú.h. csak óvatosan.:) am hány éves vagy?
13/15 A kérdező kommentje:
17
2012. jún. 26. 18:26
14/15 anonim válasza:
Mivel most kezded, a kék RGD-t ajánlom, nem túl erős. Szívod, aztán rászívod a levegőt. Először fura, de megszokod. DE NE SZOKJ RÁ!
15/15 Szlawutics válasza:
Nem leszel tőle menőbb, csupán a farkad nem fog fel állni, vagy, ha csaj vagy, akkor meg, k*rvára nem fogsz kívánni egy faszit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!