Egy héten egy doboz cigi nem sok, nem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 01:09
11/13 gabriel2 válasza:
De ,már egy száll is több a kelleténél,Én is egyszállal kezdtem,majd egydobozzal folytattam hetenként, és lassan felemeltem napi 1-2 dobozra,mert egyre többet kivántam.Ez igy ment 40 évig és két hónapig,mikor is az orvos közölte, a rák egyik legrosszabb indulatú fajtáját találták nállam. Azonnal abba hagytam a dohányzást,és öt / 5 / mütétet követően már hat éve tünet mentes vagyok.Remélem ez igy is marad,bár a félévenkénti felülvizsgálatig is állandó aggódás az életem,ezt szeretnéd Te is ? Gondolkozz el rajta,és tedd le a cigit,Neked még könnyű lessz,mert gondolom fiatal vagy / fiu v.lány /ha lány gondolj rá.hogy a fiuk is jobban szeretik a kellemes illatú leheletet,mint az erős füst szagot.Légy erőss és rögtön hagyd abba. Üdv Engs
12/13 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és elhatároztam, hogy a most vett dobozom az utolsó. De tényleg!:)
2012. jún. 17. 19:09
13/13 anonim válasza:
figyu te jársz szerul nagymamám heti eggyel kezdte és lett belőle napi egy doboz számold ki mennyi egy honap pl 600x30=18000/hó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!