Gyógyszertárban lehet kapni propilén-glikolt?
A PG-t nem tudom. Glicerint vettem gyógyszertárban, egy deci kb. száz forint+ üveg, magisztrális díj, kupak stb. a végén 200 körül jött ki. De nem is növényi, nem is 99,5 %-os, csak 85%-os. Viszont vettem növényi 99,5%-ost egy litert 1500-ért a József körúti Azúrban!
A PG is ilyen lehet, van valamilyen fagyálló (nem a régi mérgező!!!), ami 100 % propilén-glikol, ezt használják ivóvizes rendszereknél, szerintem ugyanolyan jó, mint a gyógyszertári. Majd rákeresek a neten. De én PG alapú nikotint veszek (nikotint máshol nem kapsz csak az e-likvidben) és azt hígítom glicerinnel (VG).
Szia! Nem okoskodni akarok, de szerintem nem biztos, hogy jó ötlet e-liquidet kutyulgatni, hiszen a megbízható e-cigi boltokban sokféle termékeket kapsz, ráadásul valószínűleg olcsóbban.
Én például ebben a Dél pesti boltban veszem rendszeresen: [link]
Más kérdés, ha speciális összeállítást szeretnél, amit nem tartanak az elektromos cigaretta boltok.
Én most vettem. Kb. egy deciliter (100 gramm) PG és ugyanannyi VG palackokkal összesen 653 forint volt. Ez ugye rendelésnél 14-20 ezer forint lenne. Már csak jó minőségű aromát kell hozzákeverni, és fillérekért gőzölhetünk.
Figyelni kell a mennyiségnél a lejárati időre, mert egy liter évekig is eltarthat. Nem kell betárazni túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!