Lehet gyógyszertárban elektromos cigit venni?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor menyibe kerül és lehet e ott kapni hozzá patronokat?2012. jan. 14. 18:14
1/10 anonim válasza:
Éppen ma láttam a bolhapiacon. El is magyarázták a működését. 10 szál van benne, kétezerért adták.
2/10 A kérdező kommentje:
Az jó de gyógyszertárba lehet kapni?
2012. jan. 14. 18:27
3/10 anonim válasza:
Mi köze a gyógyszertárnak a cigarettához?
4/10 anonim válasza:
Gyógyszertárban nem lehet kapni!
Ha ragaszkodsz a személyes vásárláshoz, akkor dohányboltban próbálkozz. (neten egyrészt olcsóbb másrészt nagyobb a választék is)
5/10 anonim válasza:
Gondolom azért akar a gyógyszertárban e-cigit venni, mert óvni akarja az egészségét. Lehet, hogy a háziorvos is felírja, ha megkéred.
6/10 anonim válasza:
Nyilván felírja (és közben röhög magában).. ami kb annyit ér mint ha én írnám fel. Nem egészségügyi segédeszköz.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem hogy ne röhögjön a pofámba a gyógyszertáros.
2012. jan. 14. 19:49
8/10 anonim válasza:
Akkor próbáld meg még virágboltban is.
9/10 anonim válasza:
Gyógyászati segédeszközöket áruló boltban már láttam ilyesmit, holott nem feltétlenül segíti a gyógyulást, hanem inkább pont ellenkezőleg. Nem büdös, nem zavarja a környezetet, így elvész a motiváció a leszokásról!
10/10 anonim válasza:
Éppenséggel ha van nikotintapasz, miért ne lehetne elektromos cigi is? Vagy miért ne lehetne receptre! Fantáziánkat használjuk kicsit! Mi van akkor, hogyha valakinél komoly betegségt diagnosztizálnak, de a cigit nem tudja letenni. Ilyenkor lehetne receptre is akár! Ha nem is támogatnánk, legalább kapható lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!