Mit ajánlanátok? ( elektromos cigaretta)
Vegyél üres patronokat és rendelj egy ilyen pakkot:
Kipróbálod, és már tudod is, hogy legközelebb milyet kell rendelni. :)
Vannak akik a tejre is azt mondják, hogy egészségtelen.. Ha a gép előtt ülünk az is egészségtelen több okból is.
Egy szó mint száz, a rendes ciginél biztosan nem károsabb.
www.eliquid.hu
itt tudsz válogatni, ezek mind minőségi cuccok. Én azt ajánlom, hogy ne VG-s lötyit vegyél, mert arra sokan allergiások, pl a párom is, borzalmas fejfájást okoz neki. Mindketten erős dohányosok voltunk, én két hete, Ő egy hete nem szívott már egy slukkot se normál cigiből, csak az E-t szívjuk :)
Mi innen rendeltünk. Ha szereted a dohány ízt ajánlom neked a RY4-et, vagy a Dessert Sand-et (ezt a sógorom szívja, és semmi mást nem hajlandó, erre esküszik.) Mi a RY4-et szívjuk. Próbáld ki 30-30ml-t rendelsz egy ideig nem kell akkor rendelni :) Ha meg unod a sima dohány ízt lehet "varázsolni", kevergetni a többi ízes lötyivel. Én pl Körtéset rendeltem, tök olyan az íze, mint a Sommersbynek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!