Ki mennyire tudta korlátozni a elszívott napi mennyiséget?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 09:00
1/6 anonim válasza:
Én annyira,hogy másfél dobozról nullára csökkentettem.
Probálkoztam régebben olyannal is,hogy délig nem cigiztem,de utána délután többet szívtam,mint egyébként egész nap,tehát,maradt a nullára csökkentős verzió.
2/6 anonim válasza:
én napi 8-10 ről 0-ra
te se cigizz
3/6 A kérdező kommentje:
2 Nem te fogod megmondani.
2012. jún. 13. 13:55
4/6 anonim válasza:
a reggeli első cigimet tolom ki 1-2-3 órával, mikor hogy. akkor egész nap is kevesebb kell. ja és sodrom ;)
5/6 A kérdező kommentje:
4 Ez igaz,én is ezt csináltam.:DA reggeli cigi indítja be az utána lévő cigiözönt,úgyhogy azzal vigyázni kell.Előtte mindig reggeliztem és még utána ittam meg a kávét.
2012. jún. 13. 17:18
6/6 anonim válasza:
én napi 2 dobozról, 0 ra...
ha nem akarsz leszokni nem is fogsz tudni, ha le akarsz szokni 1 dolgot kell betartani: HA megkívánod is, akkor se RINYÁLJ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!