MI a véleményetek az elektromos cigiről? Szerinteteek gáz ha valaki ilyet szív?
Egyáltalán nem gáz, ma már egy komoly közössége van ennek a dolognak. ( [link]
Nekem ez az eszköz segített leszokni a cigarettáról; ugyan nikotinfüggő maradtam, de nem károsítom olyan mértékben az egészségemet és a környezetemét sem. Tökéletesen visszaadja a dohányzás illúzióját.
Csatlakozom az #1-hez, én is egy hónapja szívom, azóta pár szál rendes cigi fogyott összesen, az is akkor, ha vendégségben voltam és megkínáltak. Addig 30 éven át egy doboz cigi fogyott naponta, a végén már másfél.
Jó nagy teljesítményű e-cigit vettem 14 ezerért (ebben 2 komplett szerkezet van) csak folyadék, meg időnként integrált patron kell hozzá. Egy hónap alatt behozta az árát!
Ha dohányosokkal találkozom, akkor egyáltalán nem gáz, sőt inkább érdeklődnek, kipróbálják.
A nagyobb gond a nemdohányzókkal van. Ők ugyanis nem tudják megérteni, hogy jól jártak azzal, hogy ezt szívom. Sokan közülük prüszkölnek a "füst" miatt! Több méterről is zavarja őket a "büdös bagószag"!
Olyanok, mint Pavlov kutyája, akinek a nyála a citrom látványától is csorogni kezd!
Az e-cigi ugyanis szagtalan vízgőzt bocsát ki, szaga legfeljebb az illatagyag miatt lehet, pl. vanília, mentol, de dohányszaga nincs és káros anyagot nem bocsát ki, ellentétben pl. a füstölőkkel, illatgyertyákkal!
Én is átálltam, a kérdés nekem fura egy kicsit.
Miért lenne "gáz" ha valaki a környezetében élőket nem károsítja, nem büdös és ha nagyon akar sokkal könyebben le tud végleg szokni mint most?
Az íze sokkal jobb mint az analógnak, én már büdösnek érzem a hagyományost...
Amúgy meg én kifejezetten büszkén szívom az úton, az hogy nem vagyok "birka", nem ugyanazt és ugyanúgy csinálom mint a többiek számomra inkább előny mint hátrány.
ecigiből még nem létezik normálisan működő cigaretta méretű.
Aki be akar szerezni az joy 510(kis méret, fél napra elég) vagy ego 1100 (nagy méret 1 napra) akksit és halmizer (Helix) patront tud venni amik egyszerűen használhatók, nem kell szerelni őket.
Ami ezeknél kisebb azok gyakorlatilag használhatatlan vackok, nem érdemes foglalkozni velük mert csak elveszik a további próbálkozástól a kedvünket.
Azt tudomásul kell venni hogy aki ecigire vált az méretet is vált.
Jah, 15-20K körül kijön így egy kezdő mindenből 2 készlet, enél többet ne nagyon adjon senki érte.
Készletet venni nem érdemes, inkább keresni olyat akinek már van vagy ért hozzá és darabra megvenni csak azt ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!