Valaki olvasta már Allen Carr: Végre nem dohányzom című könyvét?
Figyelt kérdés
Most járok a könyv felénél és szerintem ez eszméletlen jó könyv! Nem mondom, hogy nem gyújtanék rá, ha most találnék egy kósza szál cigit a táskámban, de egyébként viszont venni, vagy egy ismerőstől kérni egy szálat, eszem ágában sincs. Olyan sok dologra ráébresztett a könyv! Akinek nehezem megy a leszokás,annak ajánlom, hogy olvassa el, mert nagyon sokat segít! Nem elég az akart erő a leszokáshoz, nem elég azt mérlegelni, hogy mit veszítesz a cigivel (egészség, erőnlét, testi tisztaság, stb), be kell látni, hogy mit nyersz, ha leszoksz (nem leszel büdös, nem néznek le többé a nemdohányzók, nem fogod kellemetlenül érezni magad a tömegközlekedésben, mert nem arra fogsz gondolni, hogy a melletted ülő vajon érzi-e, mennyire büdös vagy, nem fogod tördelni a kezed, hogy legyen már vége a rendezvénynek, mert ki kell menned rágyújtani, és még sorolhatnám)! Tényleg nincs értelme az egészséggel példálózni, mert a bagóst ez rettenti el legkevésbé! Nagyon ajánlom ezt a könyvet!!!! :D2012. jún. 6. 11:15
1/16 anonim válasza:
Igen én olvastam többször is, sőt hangoskönyvként is meghallgattam jó párszor.
Remek könyv, mindenkinek ajánlom én is, bár nekem nem sikerült vele leszoknom. Még.:)
2/16 A kérdező kommentje:
szerintem azok a cigisek, akik úgy vannak vele, mint én - hogy minden szál után szégyellem magam és minden este úgy feküdtem le, hogy holnap leszokok, még a családom előtt is szégyellem felvállalni és csak a közeli barátaim tudnak róla, hogy cigizek- az ilyenek minden további nélkül le tudnak szokni a könyv segítségével! Tényleg ajánlom, hogy olvassátok! akinek kell, el is küldöm e-mail-ben!
2012. jún. 6. 11:23
3/16 anonim válasza:
Én egyszer letöltöttem, de aztán elfelejtődött. Én is azok közé tartozom, akik szégyent éreznek minden elszívott szál után, és küzdök magamban azzal, hogy le kéne szokni, de akkor meg idegbeteg leszek, aminek az a vége, hogy felspannolom magam és megint rágyújtok. Ha szerinted használ, akkor az államvizsgám után mindenképp beszerzem újra és nekilátok, mert úgy gondolom, hogy jobb önként a leszokás útjára lépni, mint kényszerből (pl. ha nem találok munkát mielőtt elfogy az utolsó havi diákhitelem :P).
4/16 A kérdező kommentje:
4 napja nem gyújtottam rá. Még nem egy nagy nemdohányzó múlt, de ha jobban belegondolunk, az első 1-2 nap rettenetes, utána viszont egyre könnyebb. Most szabadságon vagyok, de a munkabeli idegbaj itthon is utol ér, eléggé felidegesítettek reggel és már remegtem az idegtől, hogy nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak és inkább felmondok a pics@'ba. Sokan mások a helyemben kalap-kabát, mentek volna cigit venni, de a könyvnek köszönhetően arra gondoltam: "tudjátok ti, mikor fogok miattatok rágyújtani!!! Attól még ti hülyék maradtok, hogy elszívok egy doboz cigit!!!" :D Erre a könyv miatt voltam képes, mert egyébként biztos vettem volna és bemeséltem volna magamnak, hogy nem én vagyok a hibás, hogy rágyújtottam, hanem a körülmények, a munka és a hülye emberek!
2012. jún. 7. 12:55
5/16 anonim válasza:
Elkeserítelek, nem könnyebb. Amikor már azt hiszed, hogyleszoktál (2-3 hónap) azt hiszed majd, hogy egy szálból nem lesz baj.
Akkor jusson eszedbe: egy szálból is baj lesz! Tapasztalatból mondom ;)
(Bár azóta én is leszoktam, illetve leszoktatott a terhességi teszt második csíkja)
Sok sikert és kitartást, és ha a könyv ad erőt, akkor forgasd!
6/16 A kérdező kommentje:
Épp ezért jó ez a könyv! Legalább 50x beleestem már az "egy szálból nem lesz baj" hibájába és ha a könyv erre nem térne ki, akkor én magamtól nem jöttem volna rá az 51-ik alkalomra se, hogy azt az ártatlan egy szálacskát egészen biztosan napi 15 fogja követni... :D Gratulálok a babához és szurkolok, hogy utána erőt adjon a gondolat, hogy ha nem cigizel, akkor még az unokáidat is látni fogod!!
2012. jún. 7. 14:00
7/16 anonim válasza:
Tegnap kezdtem el olvasni, és nagyon jó könyv!
Még van itthon egy fél doboz cigim, nem tudom még mi lesz vele, de mikor ma felkeltem nem az volt az első dolgom, hogy cigi, cigi! És ez nekem már nagy előrelépés!
8/16 A kérdező kommentje:
Elvileg elszívhatod még. a könyv olvasása alatt lehet cigizni, az író kifejezetten tanácsolja, hogy amid van, azt szívd csak el nyugodtan. Én mondjuk úgy kezdtem olvasni, hogy nem volt már cigim, sőt előtte való nap se cigiztem. Most ez az ötödik napom és nagyon jól bírom :D
2012. jún. 9. 20:49
10/16 anonim válasza:
En szeretnem ezt a konyvet,kerlek kuldd el nekem,ha sikerul.Emailt priviben,oke? koszi elore is es kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!