Rosszul vagyok a cigifüsttől, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Velem együtt hárman vagyunk.Tesóm,anyukám mindketten cigiznek.5 éve cigiznek mindketten.Egy pár évig nem zavart de most már hányingerem és rossz kedvem van ahogy megérzem/látom.Mindig zárt helyiségben cigiznek de van amikor pl.vacsora után szívnak el egy pár szálat és akkor én is ott vagyok.Ruháknak,bútoroknak nincs cigiszaguk,anyukám nagyon vigyáz erre,de még a 'zárt helyiségből' is megérzem a szagát és elmegy mindentől a kedvem.Mit csináljak hogy úgy legyen mint régen hogy nem zavar,nem érdekel?2012. máj. 31. 22:33
1/8 anonim 

válasza:

Tegyél egy ecetes szivacsot abba a helységbe, a szekrény tetejére, ahol dohányoznak.
2/8 anonim 

válasza:

Szerintem egyszerű.. nem neked kéne változnod, hanem a szüleidnek, tesóidnak. Takarítsd ki őket a házból, amég cigiznek. Ne haragudj, én nem akarlak megsérteni a következő álláspontommal, De! Tudom, h a szüleidé az a ház, amiben vagytok, de sztem gusztustalan, h ha van nem cigiző a családban, és vele is szagoltatják a füstöt... ez abszolút nem szép, nem igaz h anyukád nem veszi észre, h téged zavar... jobb esetben kimennek a szülők cigizni, rosszabban meg a házban is rágyujtanak, h érezze a család. Tehát itt nem neked van a bajod, lehet h besokallt a szervezeted ettől a büdös szarságtól, ki kell szellőztetned magad, amihez sok friss levegő kell egész nap, h áttisztuljon a tüdöd, orrod. Bár már olyan mint régen, sose lesz
3/8 A kérdező kommentje:
hát volt egy idő mikor lementek a lakásból de hát annyit cigiznek hogy nem győzték.Majd elkezdek futni attól biztos kiszellőzök,és az ecetes szivacsot is kipróbálom! köszönöm mindenkinek! :)
2012. máj. 31. 23:02
4/8 anonim 

válasza:

A családtagjaid szokjanak le a dohányzásról!!!
5/8 anonim 

válasza:

Legyél toleráns.Végül is ők is ott élnek.Többség dönt,egység nyal.
6/8 anonim 

válasza:

Utolsó válaszolónak mondom: én is ugyanebben a cipőben járok, mint a kérdező.
Mindennek van határa. Nem az a nagyobb probléma, hogy a saját egészségüket tönkreteszik, hanem a másikét is! De ezt ők jó magasról leszarják!
7/8 anonim 

válasza:

A többség szüksége fontosabb, mint a sajátunk. :D
8/8 A kérdező kommentje:
Én elfogadom hogy cigiznek és ha közös térségekben dohányzanak de mint nem dohányzó ember zavar hogy folyton érzem a szagát.Egy két válaszoló félreértette a kérdést,de köszönöm hogy megosztottátok a véleményeiteket. :)
2012. jún. 1. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!