Nagy cigifüsttől kaphatok valamilyen mérgezést?
Figyelt kérdés
Pl.: Ha több óra hosszát eltöltök egy nagyon füstös szobában, akkor attól lehet valami bajom?2012. márc. 16. 12:26
1/9 anonim válasza:
Hacsak nem annyi a füst mennyisége, hogy az oxigént kizavarja, akkor nem lesz jelentősebb bajod. Nyilván nem használ, de nem fogsz mérgezést kapni.
Én hat négyzetméteren aludtam napikig a nagy cigifüstben. Nem haltam meg.
3/9 anonim válasza:
Igen lehet. Tüdőfibrózis, rosszabb esetben rák.
4/9 anonim válasza:
Kovi bácsi te tiszta dili vagy akkor a kocsik füstjétől is rákot lehet kapni? Mert egy autószerelő műhelyben dolgozom és olykor beindítjuk a buszokat és van elég füst elszívó viszont nincs vagy csak te is rasszista vagy a dohányosokra? azért írogatol hülyeségeket?
5/9 anonim válasza:
Igen, te gyökér! Miért mit gondoltál, a busznak a füstje jót tesz a tüdődnek? Minden, a tüdődbe jutó karcinogén anyag potenciálsan RÁKKELTŐ! Gondolom amennyi eszed van még dohányzol is a műhelyben!
Bányászok szerinted mitől kaptak 50 éves korukra szilikózist?
6/9 anonim válasza:
Nem dohányzok te f.... csak utálom aki az észt osztogatja ezeken a szenny oldalakon mert ez az az ilyenekkel mint te is. Kis fiatal csecsszopók akik tescos tejen nevelkedtek.
7/9 anonim válasza:
Akkor nem kell ilyen szenny oldalakra járni. Tejet nem szoktam inni, főleg nem tescosat :)
8/9 anonim válasza:
"Bányászok szerinted mitől kaptak 50 éves korukra szilikózist?"
Csak nem azt mondod, hogy odalenn is járatják a buszokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!