Vízipipa szén miért nem izzik?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy vízipipát és hozzá szenet,rendesen összerakok mindent amit kell és amikor gyújtom a szenet(öngyulladós)akkor rendesen végig is ég az a "bevonat" a szenen,de amikor tovább melegítem olyan mintha kialudna és hiába rakom rá a kerámiára nem izzik.Már gáztűzhelyen is próbáltam melegíteni de semmi.2012. máj. 30. 14:47
1/5 anonim válasza:
Tedd bele a tűzbe egy kicsit (2-3 perc), majd utána fújd meg párszor jó erősen, és fel fog izzani.
2/5 anonim válasza:
Nem nedves? De az is lehet, hogy selejtes darab, próbáld ki egy másikkal, ha az sem gyullad be, vissza kell vinni.
3/5 A kérdező kommentje:
Volt már fölötte többet is már a villa is izzott. Most kaptam Törökből,2-t kipróbáltam,de egyik sem működött:S
2012. máj. 30. 14:57
4/5 anonim válasza:
nekem is van vp-m, a szenet úgy gyújtsd be, hogy van hozzá ez a csipesz (széntartó csipesz) azzal megfogod a szenet begyújtod a gáztűzhelyt és a tűzre rakod a szenet de a csipeszt fogod közbe hagyod úgy pár percig utána már izzani fog rendesen ha villanytűzhelyed van akkor az erkélyen begyújtassz valami újságot és azon próbálod meg csak nehogy a tűzoltók oltsák el a tüzedet :DD.DD:DD
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!