Nikotin érzékeny vagyok?
Nem dohányzom csak barátok között néha, de valahogy mégis zavar, hogy az összejövetelekkor elszívott cigik mindig ugyanolyan erősen hatnak rám. (sima bolti cigik). Úgyhogy kipróbáltam, hogy három hét alatt elszívtam 6 doboz cigit, hogy akkor toleránsabb leszek-e rá, de lám, még a legutolsó szál is ugyanazzal a párperces szédüléssel+rosszulléttel járt mint az első, talán csak icipicit gyengébben. Ez lehet attól, hogy a nikotinra vagy valamilyen más alkotórészre allergiás vagyok?
22f
(végülis akkor legalább nem fogok rászokni:D)
szerintem nem, ha érzékeny lennél a nikotinra, hányingered lenne tőle.. nekem volt enyhe nikotinmérgezésem, hánytam vagy 3at másfél órán belül, és egész nap rosszul voltam :D
szerintem azért szédülsz még be mindig, mert még nem szoktál hozzá. Én hónapokig, talán 4-5hónapig is akár, rendszeresen beszédültem a cigitől (azért is szoktam rá anno, tetszett ez a szédüléses dolog..:)
de szerintem érzékeny nem vagy rá
Köszönöm a válaszokat.
Nem fogok rászokni, drága, rossz ízű és büdös.
Én az vagyok, de nem hányok tőle. Egyszerűen az idegeket irritálja és ha vmi nem tökéletes az idegrendzsereddel (pl szorongásos zavar nekem),akkor szorongást okoz. Előfordul. Ilyenkor nem lép fel függőség még évek után sem a nikotin után, egyszerűen ugyan az, mint az evés: kényszercselekvés.
HA nagyon erősen hat rád (pl szédülsz) akkor lehet az ia háttérben (én is szédülök tőle am, de akkor is cigiztem pár évig), hoyg a tüdődnek van vele baja. Oxigénhiány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!