Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Én már függő vagyok?

Én már függő vagyok?

Figyelt kérdés

Lassan 3éve cigizek. Kék Bond-al kezdtem, azóta is azt szívok. 0.7mg nikotin van benne. Naponta kb 1dobozzal elszívok.

De az az érdekes, hogyha úgy adódik, hetekig kibírom nélüle.

Ez akkor már függőség?

2009. jún. 24. 00:56
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Függő csak akkor leszel,ha egyáltalán nem tudsz nélküle meglenni. pl. reggel ébredés után az első dolgod,hogy rágyújts. Viszont,ha hetekig meg kibírod cigi nélkül,akkor miért gyújtasz rá újra?Nem bírnád ki,hogy ne gyújts rá többet?
2009. jún. 24. 01:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen típus voltam, bármikor le tudtam tenni. Neked is azt tanácsolom: tedd le, mert felesleges rombolni az egészséged!
2009. jún. 24. 08:01
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

magam is úgy érzem, hogy le tudnám tenni végleg, de nem akarom, mert marha jó érzés rágyújtani.

2009. jún. 24. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
nem vagy függő, olyan vagy mint én. mondjuk én csak vizsgaidőszakban cigizem, akkor nagyon jó, de amúgy nem gyújtok rá
2009. jún. 24. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

ez is egyfajta függőség.. mindig "visszacsábít" a dohányzás.. :/ idővel meg már nem lesznek pár hetes kihagyások.. aztán te is kemény dohányos leszel..

amúgy meg: az, hogy sokszor abbahagyod a dohányzást, de nem szoksz le végleg -> ezt a későbbiekben (amikor már kemény dohányos vagy) úgy fogod elkönyvelni, hogy soha nem sikerült, ezért fölösleges tovább próbálkozni..

két szó az egészséges élet titka:

szokj le!

17/L

2009. jún. 28. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
6%
Ha Koczka Zsolt nak hívnak akkor függő vagy ha nem akkor nem
2009. jún. 28. 16:46
 7/7 anonim válasza:

Ez segíthet :

[link]

2009. jún. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!