Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotin függő vagyok?

Nikotin függő vagyok?

Figyelt kérdés

augusztus óta vízipipázom azóta elszívtam egy szál fehér cigit. vízipipázás kb 1-2 hetente egyszer. általában akkor tömök pipát amikor beszereztem rá valami új tuningot.

kifejezetten nem kívánom és inkább csak azért szívom mert szép a füstje és finom az illata.

az egy szál fehér cigit tegnap előtt szívtam, egy két slukkot, de azt iss csak azért mert osztálytársaim sózták rám. szörnyű volt és büdős :///

elképzelhető hogy függő vagyok? mert akkor időben leállok :S

2011. jan. 20. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vagy függő, ha már úgy szervezed a programjaidat, hogy mindenképpen tudj közben cigiszünetet tartani. Akkor vagy függő, ha nem tudsz megnézni egy filmet anélkül, hogy közben kimennél rágyújtani. Akkor vagy függő, ha elkerülöd az olyan helyeket, ahol nem lehet dohányozni. Akkor vagy függő, ha -10 fokban szakadó hóesés mellett is kint állsz az ajtó előtt, hogy rágyújts, ha odabent nem szabad.

Satöbbi.

Mindezt átéltem. Nem ajánlom. Állj le, amíg még nem késő, mert csak rosszabb lehet később.

2011. jan. 20. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:

úgy szervezem a programjaimat ahogy eddig. egyhuzamra három filmet is meg tudok nézni :D többet azért nem mert nem bírnám ki, elaludnék rajta, nem a cigi meg dohányzás miatt.

a dohányzó helyeket kifejezetten elkerülöm mert irtó büdös és levegőt nem bírok kapni. -10 fokban kimenni rágyújtani, hülye lennék.

szal akkor nem vagyok függő? ennek örülök. igen igyekszem időben leállni, apám már megállapította hogy kicsit sokszor nyomom a pipát és erre nagyon megijedtem és már csak társaságban pipulok. ^^

2011. jan. 20. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Vízipipától nem hiszem hogy függő leszel, föleg ha csak tuning után szívól 1-et.
2011. jan. 21. 17:24
 4/5 A kérdező kommentje:
:)) ennek örülök.
2011. jan. 21. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd hogy az oszijaid rád tukmálják a cigit. Baromság, én is oszikkal mentem bele a cigizésbe...
2011. jan. 31. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!