Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokás alatti gyötrelmek....

Leszokás alatti gyötrelmek. Meséltek?

Figyelt kérdés
Amikor gépeztem,mindig a gép mellé tettem a doboz cigit.Már két hónapja leszoktam amúgy.De most oda néztem és egy pillanatra elkezdtem keresni a doboz cigimet.Ez olyan rossz volt:(Nektek is vannak ilyenek?

2012. ápr. 20. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak próbálkoztam leszokni... Az elmúlt több, mint 15 éveben többször is.

A reggeli kávét gyötrelem volt meginni...

Aztán nemsoká jött az elvonási tünet... Fejfájás, szédülés, idegesség...

Szóval egy idő után ellágyultam és rágyújtottam. :(

Ez folyamatosan így megy az évek alatt...

Talán egyszer majd sikerül.

2012. ápr. 20. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én kb. 20 év dohányzás után szoktam le, mindenféle nehézség nélkül. Persze, a mai napig nem értem, hogyan lehetek ilyen szerencsés:) Igaz, hogy én kávéhoz soha, mert elvette a kávé ízét, buliban soha, mert beszédültem, ha beteg voltam, rá sem gyújtottam, de - jellemzően - napi fél, háromnegyed dobozzal szívtam el. Aztán elmentem fogfehérítésre, és nem is gyújtottam rá többet. Fura volt a hiányérzet, mert nem is tudtam, hogy az az érzés az az. Kertészkedés közben megpihenve, stb. De kitartás!!!! Másnak is sikerült, neked is fog:) Ja, és soha ne legyen "csak most egy szálat"....:)
2012. ápr. 20. 22:24
 3/6 A kérdező kommentje:

1 Csak egy okot kell találni,ami miatt leszokj,lehet,még nem találtad meg.

2 Te akkor tényleg szerencsés vagy:)Testi tünetei nekem sem voltak,inkább csak lelki,de az nagyon.Nem lesz ilyen,még egyszer nem vagyok hajlandó átmenni ezeken a kínokon.

2012. ápr. 20. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem az volt a legrosszabb az első héten h mindig unatkoztam és nem tudtam mit kezdjek magammal , de ahányszor kellet a cigi csináltam pár fekvőtámaszt ,és én mindig arra gondoltam h a dohányzás nagyon ártalmas lesz az egészségemre így nem gyújtottam rá.
2012. ápr. 21. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező hány éves vagy? Mióta dohányoztál?

Mennyit szívtál naponta és milyen fajtát?

2012. ápr. 21. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán nemsoká jött az elvonási tünet... Fejfájás, szédülés, idegesség... "

Ilyen nincs. Ez pszichés eredetű, de a nikotin elvonási tünete nem vált ki ilyet. Magyarul, nem is akartál leszokni róla.

Aki le akar szokni, az le is tud. Nem csak úgy a levegőbe beszélek, sokévig elment a napi 1doboz, de még "jobb" időszakokban is napi fél doboz legalább elfogyott. Allen Carr könyvét olvastam el, és egyik napról a másikra ment a leszokás. Nem volt se fejfájás, se idegesség, és szédülés sem. Pár napig evés után éreztem, hogy most könnyítene egy cigi az emésztésemen, de eszembe sem jutott volna rágyújtani. Egy percig nem voltam ideges cigi nélkül, ezeket bemesélik nekünk, elhisszük, és azért vannak.

2012. ápr. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!