Leszokás alatti gyötrelmek. Meséltek?
Én csak próbálkoztam leszokni... Az elmúlt több, mint 15 éveben többször is.
A reggeli kávét gyötrelem volt meginni...
Aztán nemsoká jött az elvonási tünet... Fejfájás, szédülés, idegesség...
Szóval egy idő után ellágyultam és rágyújtottam. :(
Ez folyamatosan így megy az évek alatt...
Talán egyszer majd sikerül.
1 Csak egy okot kell találni,ami miatt leszokj,lehet,még nem találtad meg.
2 Te akkor tényleg szerencsés vagy:)Testi tünetei nekem sem voltak,inkább csak lelki,de az nagyon.Nem lesz ilyen,még egyszer nem vagyok hajlandó átmenni ezeken a kínokon.
Kérdező hány éves vagy? Mióta dohányoztál?
Mennyit szívtál naponta és milyen fajtát?
"Aztán nemsoká jött az elvonási tünet... Fejfájás, szédülés, idegesség... "
Ilyen nincs. Ez pszichés eredetű, de a nikotin elvonási tünete nem vált ki ilyet. Magyarul, nem is akartál leszokni róla.
Aki le akar szokni, az le is tud. Nem csak úgy a levegőbe beszélek, sokévig elment a napi 1doboz, de még "jobb" időszakokban is napi fél doboz legalább elfogyott. Allen Carr könyvét olvastam el, és egyik napról a másikra ment a leszokás. Nem volt se fejfájás, se idegesség, és szédülés sem. Pár napig evés után éreztem, hogy most könnyítene egy cigi az emésztésemen, de eszembe sem jutott volna rágyújtani. Egy percig nem voltam ideges cigi nélkül, ezeket bemesélik nekünk, elhisszük, és azért vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!