Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell letüdőzni a cigit?

Hogy kell letüdőzni a cigit?

Figyelt kérdés
Mielőtt mindenki leolt, nem nem akarok cigizni, csak 18 évesen nem tudok elszívni egy szál cigit és ezt elég gáznak tartom. Ma kipróbáltam, olvasgattam, hogy elvileg hogy kell és azt mondták jól csináltam. Beleszívtam, és vettem rá egy nagy levegőt, aztán kifújtam. De nagyon kaparta a torkomat, és utána tökre szédültem meg minden. Lehet az a baj, hogy gyorsan szívtam? Kb fél perc alatt elszívtam a cigit. Mit csinálok rosszul?
2012. ápr. 13. 17:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is leérettségiztem, ne aggódj, biztos jól fog sikerülni.

Írásbelikre koncentrálj, utána van pár heted, hogy végigtanuld a szóbeli tételeket újra, de ha rászoksz a cigire elvonod vele a figyelmet és nem fognak a vizsgák jól sikerülni.

2012. ápr. 13. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Rágózól xDDD Sírok a röhögéstől, egy nem dohányos úgy kiszúrja a szagot, mint a fene. Tévhitben élsz, ha azt hiszed a rágó meg a dezodor eltünteni.
2012. ápr. 13. 17:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenki szédül az első pár szál cigijétől,ez tök normális.Én is szédültem,pedig kezdetben napi 5 szálat szívtam narancssárga Pall Mall-ből.
2012. ápr. 15. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!