Szerinted vízipipához a dohány jobb vagy az a kő?
Figyelt kérdés
#xdfrgdgdfsg
2012. ápr. 12. 18:56
2/8 anonim válasza:
Egyszer próbáltam kővel valami felkészült svéd társasággal, de a svédek is kidobták, h sz@r :) szóval never kő
3/8 anonim válasza:
A shiazo kristály (a "kő") azért jobb, mert nem minősül dohányterméknek, azaz az nem is dohányzás. Igazából a kristályba itatott aromát gőzölöd el, kellemes ízű, társasági elfoglaltság, de korántsem veszélytelen. Mert ugyanúgy kell hozzá faszén, és annak van füstje is, no meg tűzet okozhat, ezért csak óvatosan. :D
Egyébként olyan ez, mintha vodkás üvegből innál vizet, üldözni fognak emiatt is.
4/8 A kérdező kommentje:
Vodkás üvegből vizet?
2012. ápr. 12. 19:11
5/8 anonim válasza:
Amire gondoltál az a szén és nem kő.Az széntől csak az függ hogy mennyi idő alatt ég el, minél több ideig bírja annál több ideig lehet használni.A dohánytól az illat függ.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ő a shiazora gondolt egyébként az nem annyira káros.
8/8 anonim válasza:
Nekem a kő jött be. Én 1x használtam csak dohánnyal, az nem tetszett annyira. Viszont a kő nagyon bejött! És egészségesebb is, és nem csak neked, de a pénztárcádnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!